Balloner til hverdag & fest

Når fristelsen er for stor

fullsizerender-4

sponsoreretSponsoreret af  Paw Sko


V I G T I G H E D E N  A F,  A T  P A S S E   P Å   E N   P R I K


Som jeg skrev i indlægget her, så har ungerne og jeg været på besøg i Paw Sko i Lyngby Storcenter, hvor vi vi fik prøvet og udvalgt sko til efterår og vinter. De er nogle heldige kartofler. Jeg nævnte i sidste indlæg, hvor skønt det var at handle i en fysisk butik og få alt den vejledning og hjælp man havde brug for, og det vil jeg gerne endnu engang slå et slag for.

Sko til børn er nemlig den beklædningsdel, der er vigtigst i mine øjne. En bluse kan snildt have et lille opsmøj på ærmerne, ligesom bukserne gerne må stumpe en smule – men sko. Det er en anden historie. Sko til børn skal altså passe helt perfekt, da børns motorik og muskler udvikler sig konstant under hele opvæksten, hvorfor de rigtige sko er uhyre vigtige, så fødderne udvikler sig rigtigt, og man kan bevæge sig ordenligt.fullsizerender-12fullsizerender-11Sko skal sidde godt. Sko skal sidde til. Sko skal ikke være for store og ej heller for små. Fødder er forskellige, og derfor er det ikke til at vide, hvilken slags fødder dit barn har, før du har været nede i en butik som Paw Sko, og fået målt dem korrekt. Har dit barn smalle fødder, brede, høj vrist, platfod? Det nytter ikke noget at udvælge et par fede sko eller støvler til dit barn på nettet, og når de så kommer med posten, så passer de slet ikke ordenligt og så skal du have besvær med at returnere dem uden at vide hvilken størrelse, der så egentlig er den korrekte. Ydermere er der forskel på skomærker, hvorfor du heller ikke kan være sikker på, at dit barn bruger den samme størrelse i alle slags sko.

Både Harald og Gro har forskel på deres fødder. Og det betyder at det er svært at finde den rette størrelse og ofte må have en bagklap på. Derfor er det guld værd at få så fin service som vi fik af Lone i Paw Sko, som tålmodigt prøvede flere forskellige modeller og størrelser for at finde den, der passede helt perfekt til deres fødder. Nu er de i hvertfald klar til at være aktive udendørs hele efteråret og vinteren igennem, med sko som passer perfekt til dem og sidder hvor de skal.

fullsizerender-10


M O R S  T U R . . .


Nå, nok om børnesko! Nu er det nemlig mors tur.

Den eneste ulempe ved at shoppe sko i en fysisk butik som Paw sko der rummer sko til hele familien, er at man selv bliver fristet. Jeg gav jer en lille teaser sidst, fordi jeg havde kastet min kærlighed på 3 forskellige skønheder fra Billi bi, som er et af mine favoritbrands, og jeg lovede at jeg ville vise hvilket par jeg valgte i dette indlæg.

Da Lone, sagde; “ Nå, skal vi ikke finde et par støvler til mor også?”, så fløj hjertet op i halsen og pulsen begyndte at banke. For jeg havde jo kastet et blik på butikkens kæmpe udvalg af lækkerrier til mor på vej over i børneafdelingen…

Jeg fik med Lones hjælp snævret mig ind til 3 par støvler, og efter ca. 20 min. af og på, af og på, af og på, så kastede jeg mig ud i disse lidt vovede støvler fra Billi bi med nitter. i var SÅ mange der spurgte indtil på Instagram story, hvilket par jeg havde valgt og hvor de var fra og her har i så svaret.

De er SÅ fine og jeg elsker dem! Jeg glæder mig til at bruge dem til både jeans og nederdel, hverdag og fest – de passer til det hele synes jeg.

Er de ikke cool?fullsizerender-8


E N  H E L D I G  V I N D E R


Oooooog nu til det spændende! Én af jer, kunne vinde et gavekort på 1000,- til en valgfri Paw Sko butik.

Vinderen, som er trukket ved lodtrækning, blev: Jan – som vil forkæle sin kone med et par støvler fra Paw Sko i Rødovre! Jeg håber din kone bliver glad Jan, jeg sender dig en mail 🙂

Tak til jer der har deltaget 🙂

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Balloner til hverdag & fest