Er dine børn efterårsklar?

Økologi der virker


Indlægget indeholder reklamelinks
Reklamelinks er markeret med *


fullsizerender-59


K E N D E R  D U  E C O O K I N G ?


Hos Cahetu har vi fået et nyt brand som jeg er svært begejstret for. Økologisk hudpleje der har dokumenteret virkning, og som ikke koster en bondegård. Navnet er Ecooking*, og dette indlæg er dedikeret til at fortælle lidt om mine oplevelser so far med det – for mig – nye brand. Det skal lige siges, at jeg har modtaget 3 af produkterne i gave af Ecooking, resten af dem har jeg selv købt hos Cahetu, da jeg synes det er lækkert selv at have afprøvet et nyt brand, så man kan guide kunderne i de spørgsmål de end måtte have. Jeg elsker stadig mine produkter fra Rudolph Care*, og det ene udelukker ikke det andet i mine øjne – men da jeg har opnået så stor effekt ved et par af produkterne fra Ecooking, gik jeg all in og prøver nu stort set hele serien.

Mange af jer har nok læst om eller set på Instagram at jeg har lidt af et voldsomt sår på min næse. Faktisk har jeg haft det siden december sidste år, hvorfor det også (omsider) er blevet tjekket hos en hudlæge. Det var ikke hudkræft, som jeg havde panikket en smule over, men en reaktion på for lidt søvn, manglende ro og ordenlig kost. Og så mente hun desværre at jeg ikke kunne tåle original Coca Cola. Der er et stof deri, som nogle mennesker ikke tåler specielt godt i store mængder, og når jeg har migræne lever jeg af Cola. Det har jeg lavet om på, samtidig med at jeg prøver at gå i seng i ordentlig tid, og grundet min stræben mod minus 10 kilo inden 1. december, spiser jeg af naturlige årsager sundere.

Og nu har jeg så tilmed fundet et produkt, som har hjulpet så fantastisk hurtigt og eventyrligt meget på mit sår, at det nu ser nogenlunde ud og er under kontrol. Produktet er E-vitimin serum fra Ecooking*. E-Vitamin Serum fra Ecooking er en helende og fugtgivende serum og kan bruges til super mange ting. F.eks. slemme sår som mit på næsen, brandsår, som aftersun, forkølelsessår og til tatoveringer for bare at nævne nogle. Jeg ville ønske at jeg havde haft denne serum igennem mit operationshelvede for 3 år siden, så havde mine ar måske set væsentlig pænere ud den dag i dag. Faktum er, at denne lille flaske med de helende dråber, har gjort underværker for mig og jeg er vild med det!fullsizerender-58Et andet produkt jeg er svært begejstret for er Ecookings Stram op kapsler*. Dem har jeg ikke prøvet så længe, men det er en utrolig lækker serum der er i kapslerne og huden efterlades fantastisk blød og lækker. Kapslerne, som er et serum med naturlig botox effekt, har dokumenteret virkning, hvor du efter 60 dages brug morgen og aften, vil kunne opleve at rynkerne er synligt reduceret. Derfor måtte jeg natuligvis prøve dem 😉 Stoffet Hexapeptide som der er i serummet, har dokumenteret effekt ved vedvarende brug, og er et naturligt alternativt til botox – det lyder næsten for godt til at være sandt ik?fullsizerender-56Et produkt som jeg allerede har fået en del feedback på, er Peelmasken*. Den testede jeg på Instagram live i en story, og jeg fik et hav af henvendelser fra jer derude, og har stadig folk der skriver og spørger om jeg vil anbefale den og om den er farlig. Svaret på første spørgsmål er JA og NEJ den er ikke farlig. Det er en fantastisk maske!

Jeg har prøvet den 3 gange indtil videre, og den efterlader min hud SÅ fin og lækker. Jeg blev jo som I måske så, fuldstændig rød i hovedet af den, hvilket er helt normalt men det var det der skræmte mange af jer. Rødmen fortager sig dog efter et par timer max og så er ens hud så smuk. Masken* er opstrammende og har en udglattende effekt og så er den både økologisk og vegansk. Den er virkelig god! Som i virkelig – og jeg har så købt fugtmasken* som jeg påfører derefter og sover med natten over. Det er den perfekte kombi!

I det hele taget er jeg bare virkelig begejstret for deres produkter. At økologi der er så rent og lækkert på samme tid har så stor virkning og effekt er helt fantastisk i mine øjne. Deres rensegel* bruger jeg hver aften og den tager skidt og makeup uden problemer uden at svie i øjnene. Jeg er nemlig lidt sart rundt om øjnene og den her er virkelig god. Den fås også som  renemælk hvis man mere er til det.

Så hvis du er lidt oppe i alderen som jeg, og godt kunne trænge til lidt opstrammende produkter eller lider af uren hud, så er Ecookings* produkter altså helt fantastiske. Jeg er virkelig fan, og derfor måtte jeg også dele det med jer herinde. Hvis I følger med på Instagram, så har jeg en lille konkurrence i samarbejde med Ecooking kørende – hop over og deltag hvis du har lyst. De to produkter du kan vinde, er super gode her i den kolde tid vi går i møde! fullsizerender-57 fullsizerender-60

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

1 kommentar

  • Anne Louise Nielsen

    Hej Maria,
    Jeg har selv et ikke så pænt 5-årigt ar, på mit bryst. Da jeg var til Japansk Lifting, hvor hun forhandler Ecooking, foreslog hun mig at købe deres dermaruller og bruge den på arret og derefter e-vitamin serumet.
    Selvfølgelig kommer arret ikke helt væk, men det skulle hjælpe noget. Blot et lille tip 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er dine børn efterårsklar?