En travl uge og en skøn weekend i sigte

Spar 20% på belysning

b-69


L A D   D E R   B L I V E   L Y S


Ellos kører pt. en kampagne, hvor du stort set sparer 20% på hele lampesortimentet, og der er SÅ mange fine! Jeg har vist en del af dem før, og særligt denne er der mange af jer der har spurgt til, når jeg har vist den frem. Vi har den i soveværelset og jeg er ret glad for den. Den koster kun 399,- med rabat og nu har den fået en søster i form af denne fede model – den overvejer jeg kraftigt ind til Harald. Herunder ser I mine favoritter – og der er maaaaange flere!

Der er rigtig mange fine lamper både til over spisebordet, sofahjørnet, væglamper, standerlamper og bordlamper. Tag et kig – 20 % er alligevel en ok sjat at spare 🙂

Shop lamper til efterårsmørket her

b-76b-78b-70 b-71 b-73 b-74b-75b-68

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.
   

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En travl uge og en skøn weekend i sigte