En lille snert af jul...

Weekend ♥

fullsizerender-31


W E E K E N D + U P D A T E


Beklager stilheden den seneste tid. Eller helt stille er her jo ikke, men der er ikke den samme volumen i de indlæg der når ud til jer pt. Jeg har simpelthen så meget om ørerne, så får ikke skrevet de indlæg jeg rigtig gerne vil, og flere af jer spørger til min POTS føljeton, mit sår på næsen samt min kamp med kiloene. Jeg lover jer, at der nok snart skal komme en ny vlog om POTS – jeg skal bare liiiige (som Alfons Åberg siger). Ej, jeg skal blive bedre til at at få skrevet nogle indlæg i weekenden og om aftenen, så jeg også får holdt bloggen her ved lige – jeg elsker trods alt min lille verden herinde – og er så glad og taknemmelig for jer der læser med. Tak <3

Mht. til mit mål om at smide 10 kilo inden 1. december, er jeg så småt ved at være halvvejs. Det går stille og roligt og jeg er lidt utålmodig vil jeg gerne indrømme. Men må også sande at jeg er og bliver en sukkergris, og har svært ved at slippe det lækre helt. Men jeg er begyndt at få bevæget mig MEGET mere, så jeg tror det er noget, der er med til at gøre en forskel. Det nytter jo ikke noget at sidde på sin flade fra morgen til aften uden at gå eller løbe. Så meget motion får jeg heller ikke af at cykle til og fra skole samt stationen. Men nu vil jeg stramme ballerne en smule – har jo som tidligere nævnt at jeg har en julefrokost med arbejdet i sigte, som byder på både spa og badetøj (fantastisk sted at holde julefrokost btw) – og så er der ikke sååååå lang tid til 1. december, hvor mit mål om at veje 10 kilo mindre, gerne skulle være nået! (!!)fullsizerender-30^Ugeblade & de første hyacinter – hverdagslykke

Ungerne har efterårsferie nu. Og jeg ville ønske at jeg havde ferie med dem, men det har jeg altså ikke råd til når jeg ikke har sparet noget ferie op grundet SU. Men jeg tror nu at ungerne er helt ok med arbejdsfordelingen, da de skal på landet hos mormor og morfar fra på søndag-fredag 😉 De glæder sig pænt meget – og hvis man må sige det højt, så glæder vi voksne os faktisk også en smule. Ingen madpakker, dans, svømning, lektier, aftensmad og trætte børn. Vi kan spise når vi vil, gå en tur SAMMEN, løbe når vi vil, lave ingenting når vi kommer fra arbejde og bare nyde tosomheden en smule. Ahh.img_4645Nu skal vi bare lige have overstået denne weekend med kursus, børnefødselsdag (ikke hos os endnu. Pyha) samt svømmestævne og en masse hygge inden vi kysser ungerne på gensyn søndag eftermiddag.

Rigtig dejlig fredag til dig derude – jeg vil glæde mig til at krybe under tæppet med en lille hånd i min <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille snert af jul...