En snert af jul, langsom kystbane og en god weekend i sigte

At snuppe den nemme løsning

skaermbillede-2016-11-08-kl-16-24-06

Photocredit: LirumLarumLeg

P A K K E K A L E N D E R T I D


Sidste år udgav jeg et indlæg med et tip som mange af jer benyttede jer af. Nemlig om LirumLarumLegs fantastiske koncept om en færdig pakkekalender!

Og nu er er det igen snart den tid på året hvor der forhåbentlig er andre mødre end jeg, som render fortravlet og med et vildt blik i øjnene rundt i Søstrene Grene, Fætter BR og Flying Tiger med sved på panden, for at finde – for mit vedkommende – 48 kalendergaver! Noget jeg faktisk altid har hygget mig med og haft god tid til synes jeg da ungerne var små – men nu farer jeg rundt som en skoldet gris og jeg ved simpelthen ikke hvorfor!

Sidste år nåede kalenderen at blive udsolgt for næsen af mig efter jeg havde tippet jer, men i år har jeg allerede bestilt en færdig kalender til Gro, som bare ligger og venter på at blive hængt op. Jeg havde simpelthen brug for en hjælpende hånd og derfor skyndte jeg mig at bestille den med det samme de kom på. Jeg tænker at hænge gaverne op på et stykke drivtømmer jeg tog med hjem fra Bornholm i sommers og lidt fint papirpynt – det vil stå så fint til de smukke folieposer gaverne kommer i. Det er SÅ smart! Harald har i år valgt at få adventsgaver – så kan gaverne blive lidt større. Sidste år var første gang, at ungerne ikke fik gaver fra nissen – noget som de indtil da har troet på. ELSKER børns julemagi <3 Men for ikke at afsløre sandheden, fortalte jeg dem, at nu var de blevet så store så jeg havde tilbudt at hjælpe nissen, og derfor lavede jeg en pakkekalender til dem. Det blev godkendt for de kunne godt forstå at nissen skulle forbi alle de mindre børn. Arhmen det er da for sødt!

Anyway. I år har jeg så fået fingrene i løsningen, som ikke giver mig hjertebanken og sved på panden 😉

En FÆRDIG pakkekalender, som et tilpasset alderen på barnet OG pakket ind. MED numre. Se det er da til at finde ud af – så er det bare at hænge pakkerne op, enten lige så smukt som de har gjort det på billedet ovenover hos LirumLarumLeg (de er knagme dygtige derinde!) men mindre kan også gøre det 😉

Den færdige pakkekalender fås både til piger og drenge og i alderen 3-4 år og op til 9-10 år. Men en del er allerede udsolgt har jeg set, så du skal ikke vente for længe…

G E N I A L T – behøver jeg at sige mere?

Se dem alle HER

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En snert af jul, langsom kystbane og en god weekend i sigte