T-shirts, glimmer & julestrik

(Billig) Ganni wannabe…

8967518-1-nude

Jeg har længe kredset rundt om denne fine strik fra Ganni (elsker altså det brand), men jeg har simpelthen ikke råd til den. Den fås i flere lækre farver, men har endnu ikke besluttet mig for hvilken jeg er mest forelsket i. Og nu er det også ligegyldigt. For nu i hvertfald. For jeg har købt denne, som I ser på billedet. Til 203,98 kr! Jeg har fundet den hos ASOS, og de har netop nu 20% på ALT i shoppen grundet Black Friday – så der er altså gode penge at spare. Asos har jo stort set alt faktisk!

Brug koden WIN20 og spar 20% på hele ASOS her

Er den ikke fin – jeg glæder mig til at få den hjem og se hvordan den sidder. Men til 200,- så tog jeg uden tøven chancen…

Når vi rammer midnat har jeg lavet en samlet Black Friday rabatoversigt, som kommer ud til jer. Der er altså ret mange penge at spare – så hold øje med domænet.

God aften <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

T-shirts, glimmer & julestrik