Torsdagstanker

En snert af jul, langsom kystbane og en god weekend i sigte

skaermbillede-2017-11-14-kl-20-31-08


L I V E    F R A   S – T O G E T


Klokken er 20.35. Jeg sidder i toget på vej hjem fra arbejde. En lang men rigtig dejlig arbejdsdag hos Cahetu* er slut. Vi er igang med at bygge en lille jule Pop-up shop op på kontoret, og det bliver såååå fint og mega hyggeligt! Jeg skal nok give et lille pip når vi åbner op – kunne være SÅ hyggeligt hvis I kom forbi. Jeg giver et kram og et smil til alle <3

I dag har føltes som en eventyrlig lang dag som pendler. I morges skete der desværre et uheld med kystbanetoget på Klampenborg station, som forårsagede at togene har været aflyst på en del af strækningen hele dagen. Heldigvis er der ikke kommet nogle personer alvorligt til skade, hvorfor jeg godt kan tillade mig at være en anelse irriteret over det… Her til aften kører togene nemlig stadig ikke, og så er der altså lang vej hjem til provinsen når klokken er mange og det er mørkt og koldt! Men alt går jo nok, og så kan jeg sidde her og hygge mig med at skrive lidt til jer. Noget som jeg ikke får gjort så meget pt. – tiden løber desværre fra mig. Heldigvis arbejder jeg hjemmefra i morgen, så ingen ture med kystbanen der 😉

I weekenden var vi på landet for at hjælpe min søster og hendes kæreste i deres nye hus. Jeg forstår stadig ikke rigtig at min lillesøster har købt hus. Lillesøster. Det virker helt forkert, men samtidig er det jo helt fantastisk for dem og ikke mindst skønt for min lille niece at kunne “komme på græs”. Helt fantastisk var dog ikke med alle de listelofter der skulle males i weekenden (og så tog jeg endda kun en brøkdel af dem) 😉 MEN det var hyggeligt at være med til at gøre huset fint, og jeg glæder mig meget til at komme hjem og se det igen, når de har fået tingene på plads. Nu har jeg helt selv fået lyst til at flytte igen – haha – det kribler altid for at der skal ske noget nyt når man ser et helt tomt hus synes jeg. Andre der har det sådan?

Men det går jo ikke. I stedet for at lede efter landlig idyl på nettet, kørte jeg i Rema forleden og tankede op på lidt julesager. De har de fineste Cedertræer, Eucalyptus grene samt de skønne grene med røde bær netop nu. Fik jeg sagt at jeg elsker min Rema 1000? Så nu er her en lille snert af jul. Men også kun en lille – jeg glæder mig til at gå all in om et par uger. Jeg elsker jul. Som i virkelig ELSKER. Og vi har netop i dag siddet på arbejdet og hørt julemusik for fuld udblæsning, og drømt om Hugh Grant der vifter med numsen i min absolut yndlingsfilm nummer 1; Love Actually og sukket efter at se The Holiday med en pakke Kleenex, som er min 2. bedste julefilm. Faktisk lige før at de deler førstepladsen. nu jeg tænker mig om.

 

Den kommende weekend står på julefrokost med Cahetu* – og ikke en helt almindelig af slagsen. Den skal nemlig tilbringes i slippers samt badekåbe i spaafdelingen på Falkenberg Strandhotel. YAY – tror I lige at jeg glæder mig til det?? Jeg kommer ikke i denne bikini som ellers havde været mit mål  – men det går nok. Jeg har nået at tabe mig halvdelen af det jeg havde planlagt – resten må komme til januar. Jeg giver op i december tænker jeg 😉

Jeg glæder mig helt vildt til en døgn med søde damer, boblebad og badekåber!

Nu ruller toget ind på stationen om lidt. Der er lys for enden af tunellen…

God aften <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Torsdagstanker