At snuppe den nemme løsning

God weekend + servicemeddelse

fullsizerender-25Så nåede vi endelig til fredag, og inden jeg synker ned i sofaen med små dejlige arme omkring mig, en lakridspibe i mundvigen og familiefilm i fjerneren, så må jeg lige ønske jer en god weekend og komme med en lille servicemeddelse. Da jeg viste denne smukke stjerne frem for en månedstid siden, var der nemlig ret mange af jer der gik forgæves. Men nu er den på lager igen, og den er så eventyrligt smuk! Den kommer med ledning og fatning – lige til at sætte op og julehygge i mørket.

Du finder den fine stjerne lige her

I morgen skal jeg i Tivoli med min søde veninde Camilla og ungerne for at se den smukke julepynt. Jeg glæder mig SÅ meget og ungerne ligeså <3 Søndag står den på julefrokost med Cahetu på skønne Falkenberg Strandhotel – så alt i alt en fantastisk dejlig weekend jeg går i møde. Jeg klager ikke!

Rigtig god weekend til jer – må den blive ligesom du ønsker.

Kram herfra fullsizerender-28

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At snuppe den nemme løsning