Det gør mig glad lige nu

Mine planer for november

2017-11-02-19-10-56

Ganni jakke HER / ET-TU hue HER


N O V E M B E R   B L U E S


Så ramte vi november måned – jeg synes dog at vi er lige er gået ind i oktober. Hold da op. Det er egentlig tankevækkende, at tiden flyver så utrolig stærkt lige for tiden for mig. Jeg føler mig lidt halvgammel når jeg nu ser det skrevet sort på hvidt – husker så tydeligt at min mor altid sagde netop den sætning da jeg boede hjemme – at tiden fløj afsted.

Oktober var slut nærmest før jeg var kommet igang med den – en måned jeg ellers meget godt kan lide, fordi den står sådan lige midt i mellem de forskellige årstider synes jeg, selvom den jo pr. defination hører ind under efterår. Men oktober kommer lige efter sensommeren, hvor man har vænnet sig til at sommeren er slut og vejret forsat er forholdsvis mildt – og lige før vinteren hvor kulden sådan for alvor sætter ind. Oktober er smuk og farverig, hvor november begynder at miste noget af naturens glans, smukke nuancer samt rå natur – for ofte at byde på regn, gråvejr og blæst. November har aldrig rigtig sagt mig noget. Det er måneden inden min yndlingsmåned over dem alle og den måtte gerne være hurtigt overstået. Men så mødte jeg min mand for dengang for forfærdeligt mange år siden. Han er nemlig novemberbarn, så pludselig blev den kolde og kedelig november, samlingspunktet for hygge og fejring af min store kærlighed. Og da Harald så valgte at komme til verden dagen efter sin fars fødselsdag, har det helt naturligt givet november endnu et plus i bogen hos mig.

Hvorom alting er, så er oktober slut og november allerede godt igang. Det har været en travl men god måned, og nu glæder jeg mig til at tage hul på en sprit ny side i kalenderen, som byder på mange dejlige sager ♥

I november skal jeg:

♥ Fejre mine to mænd med alt hvad der hører til.

♥ Stramme ballerne en lille smule, hvis jeg skal nå mit mål – se status HER

♥ Til julefrokost med mit dejlige arbejde Cahetu* på en helt fantastisk lokation. Vi skal nemlig på Falkenberg Strandhotel. Behøver jeg at sige, at jeg glæder mig?

♥ Til frisøren håber jeg. Hvis jeg får råd. Trænger i den grad til at der skal ske lidt. Ikke det vilde dog – jeg er og bliver en kylling. Selvom det kribler lidt i fingrene (eller saksen er det vel) for at få rustikt pandehår igen.

♥ Sætte det fineste tapet jeg længe har set* op på Gros værelse

♥ I biografen forhåbentlig. Ej det skal jeg. Vi MÅ finde en dag. Min veninde Anette og jeg var helt vild med filmen Bad Moms – og nu kommer der en 2´er næste uge. A Bad Moms Christmas! Den første var SÅ sjov – lige noget for mig. Duer ikke til alvorlige film. Og så med juletema – det kan kun gå godt!

♥ Finde ud af om vi skal have et tv bord til vores nye tv, eller om det skal hænge på væggen.

♥ Anskaffe mig en ny mobil. Som I kunne læse HER, har jeg ingen mobil og man er lidt afskåret fra omverden…

♥ Ud at spise et par gange faktisk. Det sker ikke så tit, men denne måned er jeg heldig. Startede allerede ud i går. Mums!

♥ Lave nogle grønne kranse, som jeg også lavede sidste år. I kan se en DIY på dem HER. Det var SÅ hyggeligt, og pyntede så fint herhjemme. Jeg elsker at bruge naturen i juletiden.

2017-11-02-19-11-57^fraklip

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det gør mig glad lige nu