Fine grønne kranse - DIY (repost)

Smukt håndværk, traditioner & kager

gryannonce2


H U R R A,  M Æ N D   &  K A G E R


Det har været en weekend i fødselsdagens tegn – det er nok ikke gået nogens næse forbi, hvis I har været på de sociale medier de sidste par dage. Selvom jeg (desværre) stadig ikke er den heldige ejer af mobiltelefon, har jeg fået delt et par billeder med jer – jeg kan altså ikke holde mig helt væk. Det er noget af en afvænning! Tak for lån til Harald af mobil – mon ikke moren skulle se at få købt sig en ny…

Anyway, det har været en dejlig weekend. Lige i mine (sensitive) mænds ånd uden alt for mange mennesker omkring sig – og det har været rigtig rart for dem, og jeg har kunne mærke at de virkelig har kunne nyde deres fødselsdage i år, og Harald har også fortalt, at det har været en rigtig dejlig fødselsdag. Det er sådan det skal være. Jeg må bare erkende at mine søde mænd ikke er til fest og farver som jeg selv – sådan er vi alle (heldigvis) så forskellige.

De har som altid fået lov til at bestemme menuen, så jeg har handlet ind og kokkereret til den store guldmedalje, men det var det hele værd. I er flere der spørger til de fine horn på Instagram – det er en gammel familieopskrift på min mands side, og den forbliver i familien <3 Det er smørhorn med remonce – jeg er sikker på at der findes et hav af opskrifter på dem. Kagen herover, er Haralds valg. Farmors skovbærkage med marcipan. Den er helt fantastisk, og den kan I godt få opskriften på en dag. Troede faktisk at jeg havde delt den. Den er SÅ nem og lækker, og alle i vores familie elsker den.

gry3


G R Y   F A G E R  F L A G


I er flere der har kommenteret det fine fødsesldagsfalg vi havde på bordet i weekenden, og det forstår jeg godt. Det er helt ubeskrivelig smukt, og skal være en del af vores fejringer resten af livet. Vi har haft en andet bordflag, som jeg fik af min far, siden Harald var helt lille – men det har desværre fået et lille klip af en meget lille Harald for mange år siden, og snorene var nu så møre, at det ikke kunne hejses helt til tops – så det var på høje tide at anskaffe et nyt. Et nyt flag, som skulle stå på fødselsdagsbordene for fremtiden, og tages frem ved enhver lejlighed der skal flages. Dannebrog er nu smukt og jeg elsker at have faste traditioner. Nu må vi lave nye traditioner med vores nye fine flag, og det gamle pakkes væk i gemmerne – fyldt af godt minder.

Da jeg i sensommeren besøgte Formland med Cahetu, kiggede jeg forbi søde Gry, som jeg har flere keramik ting fra. Og det var der jeg forelskede mig i det fine flag, og vidste med det samme, at der havde jeg min afløser til det ituklippede bordflag hjemme i skabet. Gry har været så sød at sende mig flaget i gave – jeg tror godt hun kunne fornemme min begejstring for det (hihi), så flaget er altså en gave – men jeg skriver dette indlæg af mine egen frie vilje. Så har vi vist det formelle på plads.

Bordflaget er håndlavet i Danmark, er af den fineste kvalitet med et smukt og enkelt design, som Gry er så kendt for. Selve foden er af keramik med et fint og enkelt mønster, flaget er syet af Lene Stentoft 0g flagstangen er lavet af mahogni. Jeg er VILD med det.

Flaget koster 499,- og kan købes her hos Gry

gry2Nu er der kun tilbage at vente en månedstid – så skal det nemlig frem igen når min lille Gro fylder år <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fine grønne kranse - DIY (repost)