Julefrokost i badekåbe og slippers

T-shirts, glimmer & julestrik

tee2

Juletiden nærmer sig – det er der vist ingen der kan være i tvivl om! Da jeg forleden var hurtigt i vores lokale center for at købe en natkjole til denne julefrokost – faldt jeg over nogle fine vinduer hos Gina Tricot, som gjorde at jeg måtte bevæge mig indenfor. Det var denne fine kjole jeg faldt for, som I er mange der har spurgt til da jeg viste den frem. Men den skal jeg så ikke i lige på nuværende tidspunkt i hvertfald 😉 I stedet tænker jeg at disse cool og sjove jule t-shirts må være sagen. Sådan en kunne jeg godt lige bruge til mine sweatpants herhjemme eller jeans på arbejde men en strik over. De koster kun 79,95 og er da super søde. Der var faktisk ret så meget fint i butikken – en masse fint juletøj med glimmer hvis man skal til julefrokost og sjove og flotte accessories.

Nu er tippet givet videre, hvis du også er en sucker for jul som jeg… og du kan også få en striktrøje stort set magen til den man ser på Mr.Darcy i Bridget Jones dagbog hvis det var noget 😉

Find dem lige HER.

77625537401-julienne-strikket-troje-bla

 

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julefrokost i badekåbe og slippers