Nytår på budget

Årets nye pynt

img_1679


S O M E T H I N G   N E W


Jeg er ikke typen der plejer at styrte ud og købe nyt julepynt hvert år. Jeg knuselsker min gamle pynt, og det er det samme, der kommer på træet hvert år. Vi hænger alt slags pynt på træet – og jeg elsker det. Ungernes perleplader, min mors håndsyede libertyhjerter, min morfars gamle trommer, mine første selvindkøbte julekugler fra Søstrene Grene (15 år gamle), flag og alt det løse.img_1793Det hænder dog at jeg falder over lidt sjovt, nostalgisk eller anderledes pynt, og så tilføjes det selvfølgelig samlingen. Og det var tilfældet i år. Faktisk ret så meget. Da jeg var på messe med Cahetu tilbage i september faldt vi for Walther & Co. s smukke julepynt, og jeg vidste at lidt af det måtte flytte ind herhjemme. Især den store kugle på billedet herover er helt fantastisk smuk! Og den lille med julehjerter er så sød og fin, så det halve kan være nok. Dem skal jeg nok blive glade for. img_1696img_1678I Søstrene Grene faldt jeg i år over nogle fine og økomisk skønne kugler i fattigmandssølv, som selvsagt måtte herhjem og bo. Jeg elsker den slags julekugler altså… Og i Flying Tiger, kunne jeg ikke leve uden den fine bil med juletræ på taget, som I kan se hænger på juletræet. Den er da så cute!img_0911img_1135img_1779img_1780img_1783Af de lidt sjovere og anderledes, måtte jeg klikke både croissanten og avokadoen hjem fra butikken her – suk de er fede og lidt specielle! Lidt store, men ret så sjove og fine. Synes de er super cool på træet sat sammen med alt det andet. Og bedst som jeg egentlig tænkte at løbet for at falde pladask for mere julepynt var kørt, så stødte jeg i aftes ind i en butik i København da jeg var på julehyggetur med min veninde Anette, kaldet Det Gamle Apotek, som havde det fineste pynt i vinduerne – som dragede lige så meget som skiltet med 40% på alt… Med hjem måtte en fin julemand samt en sød kugle med hjerter på. Det var som om, at de bad om at komme med hjem. Det samme gjorde en fin lille Livgarde fra mærket Brink Nordic i en lille butik i Tivoli som nu bor hos os.

Og så er det slut. Tror jeg.

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytår på budget