Skofavoritter & skoønsker

All I want…

moodings

1/ Lampe HER 2/ Opsats HER/ 3/ Håndcreme HER 4/ Spejl HER  5 / Sofabord HER 6 / Tæppe HER 7/ Stol HER 8/ Vægskab HER 9/ Skål HER  10/ Bænk HER 11/ Skab HER 12/ Badesalt HER 13/ Bog HER 14/ Gulvlampe HER

Annonce for Moodings


D E A R   S A N T A


Med blot 10 dage til jul, er det vist på tide at danne sig et overblik over hvad jeg ønsker mig. Jeg synes faktisk det er lidt svært med ønsker her på mine gamle dage, men det er nu alligevel lykkedes mig at finde en hel bunke lækkerier hos Moodings, som jeg ikke havde noget imod flyttede ind herhjemme. Måske I husker dette indlæg fra forrige uge hvor jeg viste et par skønne sager frem jeg havde bestilt? Det var også indlægget hvor du kunne vinde hele 3000,- at shoppe for hos Moodings – og du kan stadig nå det. Deltag i indlægget lige her. Hvem ved – måske du er den heldige <3

Jeg drømmer så meget om at udskifte vores spisebordslampe med 2 af disse. Det kunne være sååå fint tror jeg! Jeg er lidt træt af blot at have en stor lampe over midten, og har længe kredset om disse skønheder. Og sofabordet fra Mater har jeg også haft et godt øje til længe. Men det skal der spares lidt op til – eller sælges noget for at få råd og også plads til det. Og den tankegang kan jeg egentlig godt lide. Noget gammelt ud, før noget nyt ind – hele idéen om, at andre kan få glæde af det gamle jeg skifter ud fremfor hele smid væk kulturen. Det kan jeg godt lide. Smid væk kulturen not so much. Den er jeg ikke stor tilhænger af. Og endnu engang må jeg slå et slag for mine nye Nagel stager, som jeg viste jer sidst. De er så smukke og helt perfekte her i december måned, hvor hygge og stearinlys er musthave herhjemme. De vil være en oplagt gaveidé og koster blot 239,- stk. 

Ét er sikkert – og det er, at du har rig mulighed for at finde dine julegaver hos Moodings. Se bare alle de fine sager jeg har fundet frem.

Rigtig god aften <3

img_0181

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

 • Sarah

  Kan desværre ikke få linket til tæppet til at virke 😔

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Det var en fejl – det er rettet nu 🙂 Så nu burde du kunne klikke på HER under tæppe 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skofavoritter & skoønsker