Mine julefavoritter + vind 3000,- til Moodings

Av min tand

img_0911Et lille pip herfra efter et par sløje dage i sengen. Tandpine er ikke noget at spøge med skal jeg hilse at sige! Shit hvor har jeg haft ondt og har også stadig – og tak for alle jeres søde tanker på Instagram når jeg har haft ondt af mig selv de sidste dage.

I mandags var jeg nemlig til tandlæge og fik ordnet en forfærdeligt masse ting. Jeg havde ikke været ved tandlægen siden september 2014 – lige inden jeg blev opereret. Den operation, som I ved, gik fuldstændig galt, hvor jeg måtte under kniven 3 gange og var sengeliggende i 3 måneder. Derefter var jeg pænt bange for læger og holdt mig væk… hvilket ikke var smart for tænderne. Slet ikke. For de kan tilsyneladende godt lide under sådanne indlæggelser lod jeg mig fortælle da jeg omsider havnede i tandlægestolen helt stiv af frygt. Og nu var det for sent. Alt for mange huller (og det har jeg altså aldrig rigtig lidt af siden jeg blev voksen) og så en mælketand der var død. Jeg har desværre et par mælketænder tilbage, hvor jeg ikke har en voksentand under dem. Desværre. Endnu et af mine freak træk 😉 Så mandag blev den hevet ud, og de mange huller lavet, og så var jeg halvdød tilsyneladende og har ligget i sengen siden og har levet af flydende kold kost – tak til min bedre halvdel for at hente milkshakes!

I dag har Gro fødselsdag, og jeg har for første gang været lidt oppe. Jeg har arbejdet en smule i sengen (tak til verdens bedste Cahetu for at have forståelse for mit haltende helbred) og så pyntet lidt op til Gro til hun kom hjem fra skole. Og nu sidder jeg så i sengen under dynen igen. Jeg kan stadig ikke rigtig tygge – selv den træstamme Kim havde købt til eftermiddagshyggen (magtede ikke at bage i dag – undskyld Gro) havde jeg svært ved at få ned. Ja så er den gal!

Anyway jeg ville bare lige give heads up og sige at jeg vender stærkt tilbage. Nu skal jeg lige overleve en børnefødselsdag med 12 piger i morgen, hvor vi skal lave juledekorationer.

Wish me luck!

PS: Se lige de fine julekugler jeg har købt. Kunne ikke leve uden en croissant og en avokado 😉 Jeg har bestilt dem lige HER og de kom et par dage efter. Lige nu har de 3 for 2.

PPS: Har du set at Boozt har 30 % på vildt mange sko og støvler netop nu? Jeg synes næsten det smager lidt af selvforkælelse her fra sygelejet…

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine julefavoritter + vind 3000,- til Moodings