Årets nye pynt

Festtøj & dagen derpå outfit

newyears

1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER / 9 HER / 10 HER


W H A T   T O   W E A R


Vi bliver lidt i nytårstøjet fra forleden hvor jeg viste dette billige og fine sæt som I var ret så vilde med. Derfor tænkte jeg, at nu gik vi all in på glitter og glimmer. Jeg er VILD med de støvler – og sættet med palietter er heller ikke dumt. Suk det gad jeg godt eje! Støvlerne kan jo redde stort set alt, og iført glimersættet kan jeg da ikke finde en mere fantastisk måde at hoppe ind i 2018 på 😉

Men alt er jo ikke glimmer, fest og glitter – dagen derpå står den på sofa, joggintøj og burger – og derfor har jeg fundet nogle cool, bløde og ikke strammende sæt frem, der vil være oplagte til at starte det nye år i. Man kan da ikke andet end at blive glad af den gule nuance (som jo bliver sommerens musthave farve) og lyserød er ALTID godt!  Se lige de sneakers. Wau!

Jeg tror da lige jeg klikker et blødt sæt i min virtuelle indkøbskurv med det vuns! Måske den en dag bliver gennemført? Jeg håber og tror på det.

God dag til dig <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Årets nye pynt