Crush on Brown

Glædelig 1. december

skaermbillede-2017-12-01-kl-16-31-16


D E T  S Ø R M E,  D E T  S A N D T,  D E C E M B E R


Ihh så nåede vi endelig frem til december. Yndlings måneden over dem alle. En måned der byder ekstra meget på hygge, nærvær og forkælelse – og jeg glæder mig ligeså meget som Harald og Gro. Vi har endnu ikke pyntet op – det kommer dryssende den næste uges tid. Gro har fødselsdag næste uge, og med 13 piger til børnefødselsdag, venter vi lige med juletræet – der skal være plads til stopdans! Vi har nemlig sat os for, at vi ligesom sidste år, vil have et juletræ selvom vi ikke skal fejre julen hjemme. Det er så hyggeligt at have i stuen, og vi nyder at se på alt pynten, lysene og mærke duften af gran i næsen.

I morgen skal jeg binde et par kranse. En adventskrans til stuen – synes vi skal have en frisk og grøn selvom jeg har min meget smukke messing stage fra Ferm Living i alrummet også. Og så vil jeg have et par små kranse hængende rundt omkring. Jeg elsker den naturlige pynt mere end noget andet pynt faktisk. En Mistelten skal jeg også ud at købe i år. Jeg plejer at få en af min søde far fra julemarkedet i Knuthenborg, men det er desværre aflyst i år. Øv – mine forældre har ellers solgt brændte mandler derinde i så mange år tilbage jeg kan huske næsten. Kommer til at savne de mandler…

I år valgte jeg jo, som nævnt tidligere, at købe en færdig pakkekalender. Og shit jeg elskede mig selv for den beslutning, da jeg i aftes kom hjem fra København og et mega fint event hos inspirerende Cecilie Rudolph, og skulle igang med kalendergaverne! Jeg har hængt Gros op på en rå Lærkegren jeg har hentet på mit faste sted her i området. Jeg synes det ser dejligt enkelt og julet ud. Harald har for første gang i år, valgt at få adventsgaver. Eller for første gang er jo så meget sagt, da de indtil sidste år stadig troede på at det var nissen der kom med gaverne. Elsker børn og jul <3 Men jeg har købt 4 gaver til ham, som der er lidt mere gods i end 24 små gaver der ofte kommer til at ligger i skuffen… Jeg har hængt dem på en rå gren jeg tog med hjem fra Bornholm i sommers. Meningen var at jeg ville lave nogle fine mobiler, eller drømmefangere med små drivtømmer kviste. Men er ikke kommet videre 😉

img_0358img_0360Nu glæder jeg mig blot til at synke ned i sofaen i aften, med kalenderlys, julegodter og julekalender i fjernesynet.

Åh december hvor har du været savnet!

Rigtig glædelig 1. december til jer <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Crush on Brown