Glædelig 1. december

Grøn advent

img_0468


G L Æ D E L I G   A D V E N T


Der er noget magisk over 1. søndag i advent. Julestemningen der spreder sig, julehyggen der skrues en ekstra tand op for og sidst men ikke mindst de levende lys der tændes for første gang på adventskransen. Jeg elsker det – og især som i år, når 1. søndag i advent falder i december som den gør i år. Det synes jeg er ekstra julet. Hos os tænder vi ét lys af gangen på kransen – hvad gør I? Der findes jo et utal af traditioner på denne årstid, som alle er forskellige fra familie til familie.

I år har jeg valgt at have to kranse. Denne fra Ferm Living i rå messing, som jeg købte sidste år. Den er ufattelig smuk og enkelt i sit udtryk. Den hænger på en krog i køkkenalrummet, som jeg allernådigst fik lov til at få i loftet sidste år…

Når vi rykkede ind i stuen for at nyde adventshyggen, savnede jeg en adventskrans. Og derfor har jeg bundet en selv i år. Noget jeg i mange år tidligere hen gjorde – bare blot en klassisk grankrans – men i år ville jeg gerne have et lidt mere rustikt og grønt udtryk. Resultatet ser I herunder, og jeg er blevet ret godt tilfreds, hvis man altså selv må sige det. Jeg har brugt Enebær, Buskbum, to slags Eucalyptus samt nogle forskellige friske kogler jeg ikke ved hvad hedder, og bundet op omkring en halmkrans. Resultatet blev en frodig, grøn og rustik krans, og jeg er vild med udtrykket – og ikke mindst duften den spreder i stuen. Jeg har sat hvide lys af ren stearin på og ikke andet.

Glæder mig til at tænde den <3img_0469 img_0470 img_0471 img_0472 img_0473 img_0474

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glædelig 1. december