Udsalgsfavoritter

Hvor er dine jeans fra?

fullsizerender-4


J E A N S   T I L  K O R T E  &  K R A F T I G E   B E N


Hvis der er noget jeg får mange henvendelser om, så er det mine jeans. Og det vil jeg da super gerne hjælpe jer med. Jeg svarer nu hver og en af jer, der har spurgt gennem tiden, men nu tænker jeg at I får et fælles indlæg her, som måske kan nå lidt bredere ud og inspirere jer. Jeg er fra Guds hånd velsignet med et par korte, let kraftige ben med store lægmuskler og gode lårbasser. Og uanset hvor meget jeg taber mig, så bliver de aldrig helt slanke. De har dog været slankere end de er netop nu, men håber det kommer igen. Men derfor har det altid ofte været svært at finde jeans som sidder godt, da de enten er for lange, gaber i taljen eller poser ved skridt og lår.

Men de sidste mange år, har jeg haft stor succes med modellen Scarlett fra Lee og de er blevet min absolut favorit! Dem med stretch altså. De sidder super godt og jeg elsker dem! De fås i flere modeller, høj/lav talje, cropped samt lyse eller mørke. Ulempen er bare, at de er lidt dyre, og jeg har ikke altid lige haft penge til at købe dem, og jeg sukkede også lidt efter nogle med lidt huller i, som jo skulle være så moderne 😉 Du kan se et stort udvalg af Scarlett lige HER – de er altså fede. Derfor begyndte jeg at kigge mig lidt rundt, og blev ret god for et par i Zara jeg faldt over i Barcelona i foråret. Og det er netop dem I har spurgt SÅ meget til. De er altså også fine. Lækker farve, pæne “huller” og fine detaljer ved anklerne. Jeg har voldbrugt dem siden jeg fik dem, og de trængte i den grad til en afløser, så de kunne blive vasket… Og sørme om jeg så ikke lige inden jul fandt et par der mindende meget om dem, OG som passede mine små bropæle! Det er disse fra Gina Tricot, som minder ret meget om dem fra Zara – blot lidt mørkere og lidt anderledes detaljer. But still. Fine frynser ved anklerne, og huller på knæene. De koster blot 299,- (det er dem hvor hun har røde stiletter på), og sidder virkelig godt, selv på store lårbasser som mine. Jeg har en str. 38 på, og kan lige klemme mig i dem – mon 2018 bliver året hvor jeg lander i en str. 34 igen? 😉 Prøvede lige at fange et hurtigt billede i dag – men blev ikke så vellykket 😉 De er ret cool irl. img_2171Nu er tippet i hvertfald givet videre – det må være andre end mig som ikke er udstyret med lange, slanke stænger 😉

Og mens du nu er ved Gina Tricot, så se lige et par fine styles de har. Som altid super billige og meget moderigtige – og som I ved, så har jeg jo en ting med stribede bukser… Find bukserne HER og den lilla Ganni strik HER 79894520101ingrid-bukser-bla78962413205britta-strikket-troje-lilla

 

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udsalgsfavoritter