Rigtig Glædelig Jul

Mine bedste køb 2017

best


B E D S T E   K Ø B  2 0 1 7


Så landede vi på den anden side af julen – jeg håber at I alle har haft nogle super dejlige dage, hvor end julen har været tilbragt  <3 Jeg har holdt juleferie her fra domænet, og ikke været specielt meget online på Instagram, men nu er jeg så små tilbage. Og jeg glæder mig meget til at vi snart hopper ind i 2018 – et helt nyt kapitel der skal skrives med min lille familie. Ligeså meget som jeg elsker julen, så elsker jeg også når den er slut. Jeg synes det er skønt at rydde julen væk og sige på gensyn til alt den smukke pynt, for derefter at gøre hele huset rent og rydeligt til et helt nyt og friskt år. Friske blomster ind – juletræet ud!

Men inden vi når så langt, så har jeg lige et par indlæg jeg gerne vil nå at dele med jer. Et af dem, er dette med hvilke gode køb/investeringer jeg har gjort mig i årets løb. For selvom jeg faktisk ikke har shoppet så meget som jeg plejer, har jeg lavet én stor investering – og så er det naturligvis svært ikke at blive fristet, når man arbejder i danmarks lækreste webshop så lidt er der da også røget hjem på den konto 😉 Nå, lad os komme til sagen. Herunder minde bedste køb 2017:

1) I januar 2017 blev jeg færdiguddannet fra KEA, og det var en stor sejr for mig. Ovenpå mange år med sygdom, manglende selvtillid og operationer, var jeg begyndt at miste modet, og tro på at jeg skulle finde min rette hylde. Noget jeg var god til, noget jeg kunne leve af og samtidig være glad for. Min tid på KEA beviste overfor mig selv, at jeg godt kunne noget. Selvom det ikke er verdens hårdeste uddannelse, så betød det noget for mig, at jeg kom igennem trods svære helbredsmæssige perioder, og at jeg nu sidder og laver det jeg allerhelst vil, havde jeg ikke turde håbe på. Derfor havde jeg lovet mig selv, at hvis jeg klarede at komme igennem uddannelsen, så måtte jeg give mig selv en gave. Og den gave var dette smukke vitrineskab fra Oliver Furniture, som jeg har drømt om i årevis.

Nu står skabet i vores køkkenalrum – og jeg ELSKER det. Det er ubetinget årets største og bedste investering, og jeg bliver glad hver dag jeg ser det.

img_11412) Mine nye løbesko. 2017 blev året hvor jeg så småt begyndte at løbe lidt igen. Jeg elsker faktisk at løbe (noget der er kommet med alderen), og jeg synes det er super afstressende og godt for mig. Jeg er dog ikke så god til at købe det rette grej, men i år fik jeg købt et par nye løbesko, og det er de bedste jeg nogensinde har haft. Nu er det dog snart på tide til at købe et par nye. Jeg drømmer nemlig om at løbe endnu et marathon, og så skal der nye såler til 😉fullsizerender-43) I har været ligeså positive over for mine Billi Bi støvler, som jeg selv – aldrig har jeg fået så mange kommentarer til noget. Ej, jo dette lækre tæppe er alligvel nr.1 når det kommer til forespørgsler. (som btw. er på tilbud nu, se mere her…) Men de støvler er bare SÅ skønne! De er både flotte og virkelig gode at have på. Uf, hvor er jeg glad for dem! Du finder dem lige her – de har været ret populære og derfor udsolgt.

4) Og nu vi er ved ovenstående billede, så må Andrea cardiganen fra Aiayu også med på listen. SUK den er så lækker. Jeg elsker den, og bruger den meget – og jeg kommer kun til at bruge den endnu mere med den årstid vi går i møde. Der er den helt perfekt som “overgangsjakke”- lækker og chunky! Den er netop kommet i både en lækker lysegrå samt en smuk sortbrun nuance jeg er HELT vild med. Åh åh. Se dem selv HER. I det hele taget har jeg qua mit job hos Cahetu, købt en del lækkerier fra Aiayu – er blevet dybt afhængig og det er så lækker kvalitet!2017-11-02-19-10-565) Min elskede sorte Ganni frakke! Love it. Jeg har den også i grå fra en af de tidligere sæsoner, og den er så behagelig og fin, at det er min yndlingsjakke. Jeg købte den i efteråret da Boozt kørte en kampagne med 20% – så kunne jeg ikke vente længere. Den bliver også altid hurtigt udsolgt, så blev så glad da jeg fik den i hus og bruger den SÅ meget! Den er faktisk med 40% lige nu – JA SPAR 40% – vildt altså!louboutin6) Ja, nu skrev jeg jo allerøverst at jeg ikke havde købt så meget… Men så kom jeg lige i tanke om disse skønheder jeg forkælede mig selv med i sommers da jeg var i Paris. En lille tillykke-med-jobbet-gave fra Maria til Maria. Et par fine Christian Louboutin i modellen  Pigalle Patent i farven nude – jeg er pænt glad for dem <3

Har du gjort dig nogle gode køb i årets løb?

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

4 kommentarer

 • Mette

  Hej Maria. Det er virkelig nogle lækre og misundelsesværdige køb du har gjort dig i årets løb! Jeg har længe sukket efter den Ganni frakke, men jeg er i tvivl om jeg skal vælge den lange eller den korte model 😬 Er det den lange model du har? Og hvor høj mon du er? 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Hej Mette,
   Tak – jeg er også glad for dem alle 🙂
   Jeg ha den lange model, er super glad for den! Jeg er 165 cm. lav 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Super, tak for svar! Så tror jeg også det går an med den lange model til mine 164 cm 😅

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Haha – ja det går fint 🙂 Håber du får fingrene i den 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rigtig Glædelig Jul