Grøn advent

Mine julefavoritter + vind 3000,- til Moodings

img_0181Indlægget er sponsoreret af Moodings


J U L E N S  B O L I G F A V O R I T T E R


Ingen tvivl om at jeg elsker boligindretning og lækkert interiør, og I som har fulgt med fra start af, ved at min stil er enkel og nordisk med en forkærlighed for farven hvid. I nogles øjne en anelse upersonlig og kedelig – men det er sådan jeg fungerer bedst, og vi er så småt ved at være helt på plads.

I forbindelse med julen som jeg elsker, sker der altid lidt ændringer herhjemme i indretningen. Jeg flytter nemlig lidt rundt for at gøre plads til julepynten og for at det ikke skal blive for crowded. Mine grønne planter flytter i soveværelset samt ind til ungerne, da små grantrææer og andre grene fra naturen flytter ind i stuen og alrummet i stedet. Ligesom i resten af indretningen, bærer min juleoppyntning præg af det enkle og nordiske, og især ting fra naturen og stearinlys står mit hjerte nær i deccember. Både ting fra naturen og levende lys er to ting, der giver så meget julestemning i sig selv mine øjne.

Hos Moodings har de virkelig mange lækre ting man kan pryde sit julehjem med – eller juleønsker for den sags skyld. De har mangle forskellige brands, både i den lave men også dyre ende, hvilket gør at der er lidt for enhver smag. Hvem kunne ikke snildt shoppe for 3000 kr. der?? Ja, jeg kunne godt i hvertfald. Og så er det jo heldigt at du nederst i indlægget kan deltage i konkurrencen om netop 3000,- til Moodings. En lille julegave til dig selv måske?img_0182Men inden vi kommer til det, skal I høre lidt om hvad jeg har købt hos Moodings den sidste tid. Måske I allerede kan fornemme det lidt på billederne? Indrømmer at det står lidt i julens tegn – og måske du kan blive inspireret til din ønskeliste? Jeg har i mange år været lidt vild med den klassiske Nagel Stage i krom. Jeg har nemlig en ting for små Kertelys – måske fordi vi brugte dem så meget da jeg arbejdede i Kirken. De er så lette, nostalgiske og hyggelige i deres udtryk, Og derfor måtte jeg eje stagerne i år. 3 styks har jeg købt og så kan jeg altid ønske mig flere i julegave – de kan nemlig sættes sammen på uendeligt mange måder og du kan skabe dit helt eget personlige udtryk hvilket jeg synes er ret hyggeligt. Hos Moodings finder du også Kertelysene som er lavet helt specielt til Nagel Stagerne, og dem har jeg også købt – så kune de nemlig komme op med det samme posten kom med dem! (tålmodighed i ved…) Jeg har sat stagerne sammen med et lille grantræ og et par julekugler – helt perfekt julestemning i mine øjne.img_0172img_0186En anden ting jeg har købt hos Moodings, er en fantastisk lækker sæbe fra det danske brand Frama. Nu har jeg længe kredset om de smukke sæber i de flotte røgfarvede glas flakoner, og nu måtte det være. Lidt december forkælelse kan man kalde det. Sæberne er SÅ fantastisk lækre og smukke, og oser langt væk af luksus. Jeg er vild med at selve flakonen er lavet af (virkelig tungt) italiensk glas, og nu skal sæben pryde december måned herhjemme. Jeg skal dog lige have afgjort om det er badeværelset eller køkkenalrummet der skal forkæles…. Kender I mon til sæberne? Ellers lov mig at tjekke dem ud. Frama er et hot navn både her i lille Danmark, men også i udlandet, hvilket er topsejt gået! Det der kendetegner Frama, og som jeg faldt pladask for, var at æstetikken i Framas design altid fuldstændig gennemført og kompromisløs – jeg er måske lidt bange for at jeg bliver afhængig 😉 Jeg drømmer i hvertfald om at tilføje håndcremen også. Det er jo et perfekt match! Den må straks på ønskelisten – ligesom disse lamper til over spisebordet, denne fede standerlampe til for enden af sofaen og dette smukke sofabord. Drømme kan man jo altid <3 
img_0640


K O N K U R R E N C E


Som jeg pippede lidt om længere oppe, så kan DU vinde hele 3000,- at shoppe for hos Moodings. Hvis nu det var mig der vandt, så ville jeg enten investere i en af de nævnte ting som er på min ønskeliste – 3000 kr. er et pænt tilskud! Eller også er jeg lidt lun på dette tæppe til soveværelset, denne fantastiske lysestage eller denne rå og ubeskriveligt smukke stol til mit kontor!

Du deltager nemt ved at tilmelde deres nyhedsbrev – vinderen findes d. 21/12- 17. Pøj Pøj!

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grøn advent