Dagslys

Nytår på budget

78337900001elwira-mesh-skirt-sort


N E W  Y E A R S  O U T F I T


Gina Tricot står bag en ret så fin kollektion, som er perfekt til nytår, som nærmer sig med hastige skridt. Det hjælper selvfølgelig på tøjet, at det er smukke Mathilde Gøhler der viser det frem, meeeen jeg tror nu alligevel også, at det vil være fint til os helt almindelige dødelige mennesker 😉

Jeg er i hvertfald lidt hooked med sættet herover bestående af blondetop samt cool nederdel – og så er det sort camouflerende hvilket jeg elsker! Under 700,- for begge dele – det synes jeg er til at have med at gøre. Kollektionen byder på en del andre fine sager til rimelige priser, så mangler du lidt festtøj med glimmer, blonder og dets ligende, så tjek den ud – og du skal ikke vente for længe. Tingene de ryger altså stærkt hos Gina Tricot, når de lige rammer spot on…

Se hele kollektionen her

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagslys