Spar 15% på Stolbjerg Copenhagen

Skofavoritter & skoønsker

sko

Sponsoreret af Engelbert Strauss

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER / 9. HER / 10. HER


S H O E   L O V E R


Det er tit at jeg får forespørgsler til de sko jeg har på når I ser små glimt fra hverdagen på Instagram, derfor tænkte jeg at jeg ville skrive lidt om hvilke sko der er min favorit denne sæson, samt hvilke der står på ønskelisten. For jeg må indrømme at jeg har en ting med sko… Jeg drages ligesom af dem og de kalder på mig 😉

Et par af de mest spurgte støvler jeg nogensinde har haft, er disse som jeg har fået i år. De er noget så lækre og super behagelige at gå i. Så mange har ledt forgæves efter dem, men nu fås de lige her – så måske nogle af jer omsider kan få klikket dem i hus. En lille julegave til jer selv kan man sige – og så er det jo helt lovligt i disse tider #ellernoget. En anden favorit på collagen herover, som jeg elsker er mine Ganni støvler. Dem købte jeg sidste år, og de er noget så varme og dejlige at have på. En pæn sko, men samtidig praktisk – det er win win!

Som I ved, så er jeg jo lidt af en havenørd og i det hele taget bare rigtig glad for naturen, og da mine gummistøvler har set bedre tider, og ej heller er super gode i det grove havearbejde, så har jeg kastet min kærlighed på et par praktiske støvler som holder til det hele i alt slags vejr. Engelbert Strauss har et stort udvalg af sko og støvler til hele (den aktive) familie og jeg kunne virkelig godt tænke mig enten disse neopren gummistøvler eller disse sorte sikkerhedsstøvler med robust sål, neoprenskaft og mulighed for at spænde ind for oven. De vil være perfekte når jeg går i bedene i haven, hvor jeg ikke skal tænke på skarpe sten (som vi har SÅ mange af), kulde og regn.

Fra sikkerhedsstøvler til denne fine Carrie wannabe pump! Kalder alle SATC fans (Sex & The City) – den smukke blå sko som Mr. Big frier til Carrie med. Jeg har prøvet den ægte vare fra Manolo Blahnik i Paris flere gange og den er nu smuk og lidt speciel fordi det var en som den Carrie bar – men denne nyhed fra Billi Bi er nu også fin… Og så er der et par andre på ønskelisten også…

Kan man nogensinde få for mange sko?

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spar 15% på Stolbjerg Copenhagen