Status på den der vægt

Spar 15% på Stolbjerg Copenhagen

stolbjerg1


I   ♡  S T O L B J E R G    C O P E N H A G E N


Kender I det danske brand Stolbjerg Copenhagen? Hvis ikke, så skynd jer at komme til det. De laver de smukkeste og rå tasker i lækkert læder, som både er praktiske og en fryd for øjet på samme tid. Stolbjerg Copenhagen laver også fine nøgleringe med print – oplagt julegaveidé. Bag brandet står Frederikke Xenia Stolbjerg, som sammen med sin mand Anders under en længere rejse i Asien fik lavet en prototype på en Infinity Bag – og så lå Stolbjerg Copenhagen lige til højrebenet. Med et brændende ønske om at følge sine drømme og et håb om et mere enkelt og bæredygtigt liv, kastede Frederikke sig ud i at starte Stolbjerg Copenhagen – og det er jeg glad for! Jeg elsker nemlig både den taske jeg fik sidste år til jul samt min uundværlige nøglering. Læderet får den skønneste patina, hvilket blot gør produkterne endnu mere lækre og helt unikke. Og mit største ønske denne jul (udover verdensfred og raske børn selvfølgelig) er da også en taske fra deres nye kollektion. Faktisk den modellen viser på billedet ovenover. Herunder ser I mine favoritter – en af hver tak…

stolbjerg

Og nu til det interessante for dig. Med koden BD2017 får du nemlig 15% rabat på ALT hos Stolbjerg Copenhagen resten af hele 2017!

Så måske en julegave eller to skal i hus?

Åh jeg håber julemanden har hørt mine ønsker…

God tirsdag til dig <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på den der vægt