Festtøj & dagen derpå outfit

Spar 20 % hos Ellos

ellos
HER/ 2 HER / 3 HER/ 4 HER / 5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER / 9 HER

G O D T   T I L B U D  H O S  E L L O S


Jeg ved godt at der nok ikke er mange der har tid og lyst til at svinge dankortet igennem de her dage op til jul, men da jeg sad og kiggede på nogle håndklæder faldt jeg over en kode til Ellos som giver 20 % på alle deres skønne sager til boligen. Og jeg ved jo at I også er vilde med deres møbler og interiør, så måtte lige tippe jer. Især da jeg viste sengetøjet som I ser på billedet herunder frem sidst, fik jeg mange henvendelser. Og nu kan du så få 20% på det, og mange andre ting. Tilbuddet gælder både på Ellos egne varer, men også andre brands.
Jeg har samlet lidt af mine favoritter på collagen herover – måske I bliver fristet?
Især deres tekstiler er jeg helt vild med, og vi har også et par lamper og møbler derfra. I know – jeg ELSKER Ellos 😉
img_0898
Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Festtøj & dagen derpå outfit