Mine bedste køb 2017

Udsalgsfavoritter

udsalg

1/ Ganni støvler HER 2/ Ganni badedragt HER 3/ Læderjakke HER 4/ NB Sneakers HER 5/ Jeans HER 6/ Rosa sneakers 50% HER 7/ Prikket kjole HER 8/ Velourbukser HER 9/ Biotherm creme HER 10/ Prikket Adidas sweat HER 11/ Sneakers HER 12/ Prikket slåomkjole HER + HER


S A L E   I S  O N


Vi har dårligt nået at smide gavepapiret ud og tømt juletræet for pynt, før butikkerne bugner af gule udsalgsskilte! Det bliver tidligere og tidligere, og jeg synes ærligt at det er lidt træls. Det gør ofte at jeg får penge i julegave, og selv giver det samme, så man kan købe de ting man ønsker sig til billigere penge d. 27/12 og så få lidt mere med oven i hatten.

Men på den anden side så er der jo også en lille krejler gemt i mig – man er vel fra landet – så derfor er jeg jo også lidt vild med udsalg #dobbelmoral. Anyway så har jeg fundet lidt af de ting jeg synes der er gode besparelser på. F.eks. er mine elskede Ganni støvler med 40% rabat og det samme er min sorte Ganni jakke. Den røg dog hurtigt, så ved ikke om der er flere tilbage i sort. Men find den smukke guldfrakke lige HER. Jeg selv er ret vild med leopard badedragten – den drømmer jeg om at hoppe i når jeg lige får skrællet det værste julesul af 😉 Og så er den også med 40%!

Jeg drømmer også om at købe nye sneakers til ungerne – der er ret mange på udsalg HER – jeg har fundet på Hummel og New Balance som er ungernes favoritter til super priser!

Desværre har jeg ikke råd til det hele, men drømmer om en nye læderjakke, den fede prikkede Adidas sweatshirt og nye sneakers. De rosa er til halv pris – så er det nærmest lovligt jo… Ik?!

boligfronten er jeg jeg også fristet. Ellos har indtil d.1/1 20 % på hele deres boligkategori – åh altså! Drømmer om et tæppe til Haralds værelse bl.a. Brug koden 365727 og få 20%

Og hos Cahetu har vi også startet udsalg med op til 50% på en masse fede brands! Anne Linde, Hay, Ferm Living, Carré og mange flere 🙂

PSSST: Med koden BD2017 får du 15% rabat på ALT hos Stolbjerg Copenhagen resten af hele 2017! Men kan se der er udsalg derinde, så måske koden er unødvendig 🙂 I var mange der var vilde med min taske jeg viste frem på Instagram jeg fik i julegave 🙂img_2072H A P P Y   S H O P P I N G

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine bedste køb 2017