Hvor er dine jeans fra?

Året der gik

img_2428


N Y T Å R  I   P Y J A M A S


Et nyt kapitel i livets bog, en frisk start, et sprit nyt år. Velkommen 2018 – jeg glæder mig til at lære dig bedre at kende!

I går hoppede vi ind i i år 2018 – på aller fineste vis i nattøj og med hinanden i hænderne. Det var ubetinget den bedste nytårsaften jeg har haft nogensinde, og jeg smiler blot ved tanken om aftenen i går. Nytår er en særlig aften. En aften som jeg elsker. Tanken om, at man kan viske tavlen ren, starte på en frisk og sætte sig nye drømme og prøve på at opnå dem, er jeg vild med. Men krudt, alkohol i lange baner og højlydte mennesker er jeg ikke vild med. Derfor holder vi som regel også en helt low key nytårsaften, og i år toppede vi den med bare os fire i nattøj, lækker mad og hygge foran fjernsynet. Gro havde pyntet fint op og dækket et meget fornemt nytårsbord, jeg havde bagt en forfærdelig stor kransekage og drengene købt (børne) krudt og stjernekastere til den store guldmedalje. Det var alt i alt en perfekt aften og det var helt fantastisk at opleve Harald og Gro da rådhusklokken slog midnat og vi sammen hoppede ned fra sofaen og ind i 2018. De klarede det! For første gang nogensinde kunne de holde sig vågne, og det var to meget stolte børn der blev puttet efter en lykkebringende skål i børnechampagne, en lille bid kransekage og et kig på nytårsraketterne der smukt oplyste den mørke nattehimmel.

Perfekt aften <3


Å R E T  D E R   G I K


Det er kutyme, at man i løbet af årets sidste dage, gør sig tanker om året der er ved at rinde ud. En status på året der gik. Er der noget man har været særligt glad for, noget der har gjort en trist eller noget som man drømmer om at gøre anderledes i det nye år.

2017 har på mange måder været et godt år. Et år, der efter mange dårlige år helbredsmæssigt og karriere mæssigt, har været ustabile for mit vedkommende, og som følge deraf ikke har betydet en (helt igennem) glad Maria. 2017 var året hvor jeg blev uddannet multimediedesigner. En ny uddannelse i en alder af 35 år, og første skridt på vejen mod at tro på sig selv samt at få modet og lysten tilbage til at skabe en karriere, som jeg havde interesse i. Når man har været syg i mange år, er det et stort skridt at komme ud på den anden side, og for første gang føle at man er noget værd. Den følelse vil jeg aldrig glemme 2017 for at have givet mig igen. Uddannelsen førte også mit dejlige arbejde hos Cahetu med sig. Aldrig har jeg været et sted, hvor jeg føler mig så værdsat og elsket. Ja, det lyder måske tosset at skrive elsket når det “blot” er et arbejde – men vi er blevet relativt tætte på så kort tid, og Camilla og Helle vil altid have en særlig plads i mit hjerte uanset hvad fremtiden bringer. Mit job hos Cahetu, har gjort at jeg har startet et nyt kapitel i mit liv. Et kapitel hvor jeg selv har hovedrollen, og nu udover “blot” at være mor og hustru, nu også er kollegaen Maria. Og det er et dejligt kapitel at have taget hul på.

2017 blev også året hvor bloggen for alvor er vokset. Jeg har haft mange virkelig gode samarbejder, som jeg er meget taknemmelig for. Jeg er meget stolt og glad for, at bloggen – mit lille fristed – er vokset sig så stor, at det er blevet en lille forretning i sig selv, og jeg kan mærke at bloggen har utrolig stor betydning for mig. Jeg har mange gamle og trofaste læsere, som holder ved. Og selvom jeg ikke har fået blogget så meget som jeg gerne ville, da jeg liiiiige skal lære den der work/life balance bedre at kende, så har I derude holdt ved – og tusind tak for det! Jeg ved vi er mange der har en blog, og mange der har en Instagram profil – og jeg er glad for, at selvom algoritmen har været en bitch for mig på Instagram og kostet en del følgere, så er I stadig mange derude der kigger med, kommenterer og sender beskeder. Tusind tak for det – uden jer var der ingen mamamauska.dk eller @mamamaruska, så det er meget værdsat og 2018 bliver året, hvor bloggen får endnu mere af min tid, og så må vi se hvad fremtiden byder.

På det familiemæssige plan, elsker jeg om muligt min mand endnu højere. 19 år har vi snart kendt hinanden, og det er helt fantastisk og dejligt at have så lang en historie sammen. Jeg er så pave stolt over ham og de muligheder han har skabt for sig selv og opnået i 2017 – og 2018 bliver endnu vildere!

Harald – min store dejlige dreng – har haft et rigtig hårdt år rent helbredsmæssigt. Trods det, har han opnået flotte resultater både i skolen, socialt og som konkurrencesvømmer. Jeg er mega stolt af ham, og ved at 2018 nok skal blive bedre. I slutningen af 2017 modtog vi en hård besked, som har givet mening med hans dårlige helbred, og det skal vi tage konsekvensen af her i 2018. Mere om det en anden dag. Harald fejler ikke noget alvorligt, så bare rolig <3

Gro, min lille, søde og temperamentsfulde pige, har haft et hårdt år. I kunne læse mere om det i indlægget her, og jeg beder og håber til at 2018, bliver året hvor klassen får lidt ro på og jeg får min glade pige tilbage. Det går allerede bedre, men det skal blive endnu bedre – og hun skal være glad for at gå i skole igen. 2 ugers juleferie har gjort godt, og jeg krydser fingre for at det forsætter når skolen starter op igen på torsdag.

2017 har også været et år, som har budt på en del rejser. I hvertfald mange for mit vedkommende. Jeg har aldrig rejst meget hverken som barn eller voksen, men drømmer om det. Jeg vil gerne ud og se verden, både sammen med min mand alene, sammen som familie, med mine veninder, søster og forældre. Jeg håber 2018 bliver året hvor vi kommer ud at se endnu mere af verden – vi har i hvertfald fået blod på tanden nu da vi alle fire var i Rom i sommers. Harald og Gros første ferie i udlandet (foruden Sverige).

2017 du gjorde det godt – 2018 jeg håber du kan gøre det mindst lige så godt eller måske bedre <3

Rigtig godt nytår!

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor er dine jeans fra?