Om planter, kurve og staudebede

All you need is love

img_3591


W E E K E N D  – J A  T A K


All you need is love lyder overskriften på indlægget, og det er jeg for så vidt helt enig i. Meeeen lige i dag kunne jeg altså også godt bruge nogle e-numre! I en sådan grad at det er helt forfærdeligt og jeg tager mig i at surmule som et barn der er løbet tør for antal slik det må vælge foran bland selv slik hylden… Sukkertrangen er en bitch! Og det er den jo rent kliche agtigt, fordi det er januar og tid til at tage sig sammen. Eller ej jeg vil faktisk ikke være fanatisk, men efter at have været en tur gennem arkiverne, kan jeg i den grad se hvor mange kilo der er hoppet på sidebenene (helt af sig selvfølgelig) og jeg arbejder gevaldigt på sagen om at få dem væk igen 😉 Det er bare træls når man nu elsker slik, is og kage – men sådan er det.

Nuvel, ikke mere brok herfra for det er jo weekend og hurra for det! Glæder mig til at få slappet af og nydt mine tre krudtugler – håber vejret bliver ligeså fint som sidste weekend hvor jeg gik mig en lang tur i solskin. Ahh! Men vi har intet på programmet udover at få gjort rent og lidt praktiske ting – så nu må vi se om vi finder på noget. Måske køre en tur på museum? Det er lang tid siden.

Love skiltet på billedet herover er iøvrigt fra Netto. Min mor købte det Gro, og det er faktisk meget fint – selvom jeg stadig drømmer om et lyserødt neon med hendes navn. Men de er forfærdeligt dyre! Flyvemaskinehylden er denne og Panda ballonen findes her.

Jeg håber at I får en skøn weekend, hvad end I har på programmet – og tænk sig, så er vi næsten halvvejs gennem januar!

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om planter, kurve og staudebede