Weekend i tøfler og hæle på udsalg

Dagens mor, squishies og godis

img_4302-1


D A G E N S  M O R  P Å  E N  M A N D A G


Det er nok ikke gået nogens næse forbi, at jeg har tilbragt weekenden i det svenske land og er helt rynket af at tilbringe så meget tid i poolen på skønne Falkenberg Strandbad. Men mere om det (fantastiske) ophold en anden dag.

Jeg har holdt helt og aldeles fri i weekenden rent blogmæssigt, så her har været lidt stille. Meeeen nu starter en ny uge, og jeg føler mig (næsten) i topform ovenpå sådan en skøn weekend – selvom man faktisk tit har brug for et par dages fri ovenpå en spaweekend, da man bliver SÅ afslappet, så det er svært at komme op i gear 😉

Det var meningen at weekenden skulle have været en kærestetur, men manden min var desværre lidt utilpas og med en ret presset uge med rejser som han gerne skulle være i topform til, så jeg tog min dejlige veninde Camilla med i stedet som heldigvis kunne springe til last minute. Camilla styrede bilen som førte os til Malmö, og det var virkelig skønt at være tilbage. Jeg har totalt at vi før har boet et par år i byen ik? Men jeg har faktisk ikke været tilbage siden – så det var også på tide! Vi nød en lækker og sund frokost, kiggede på butikker og blandede lidt Godis til bilturen mod Falkenberg. Lidt godt måtte der altså til… Svensk blandselvslik vil det næsten være ulovligt at sige nej til… ik?!

Jeg landede hjemme ved mand og unger i aftes, og så gik hverdagen ellers igang igen med madpakker, mørke morgener og oprydning. Men denne uge skal jeg først på kontoret torsdag og fredag, hvilket gør at jeg kan tage tingene i lidt mere roligt tempo de næste par dage – super dejligt!

Ungerne har plaget og plaget efter de der Squieshy dimser – ikke at jeg fortår det (!) men jeg havde bestilt nogle som åbenbart havde 1-2 måneders levering, og hos søde Bella blev de hurtigt udsolgt, og ved et tilfælde så jeg så at kære Anja havde fået nogle hjem. Jeg købte dem I ser på billedet, samt jordbær og vandmelon. Anja er min børnetøjspusher her i byen, og sørme om hun ikke sørgede for at jeg blev dagens mor, da vi kunne cykle forbi og hente vores bestilling efter skole. Hurra – mine børn elsker mig lige nu 😉 De er da også meget søde og sjove de der bløde dimser – at jeg så ikke forstår formålet med dem, må nok bare blive ved det… Jeg bestilte i samme ombæring denne skønhed af en badedragt – suk den er flot altså og Gro blev pænt begejstret!

Du kan finde de fine Squieshy figurer lige herimg_4301

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend i tøfler og hæle på udsalg