Året der gik

Lille økonomi – Stor forståelse

pensam1Annonce for PenSam 


N Å R   T R Y G H E D   E R   A L F A   O M E G A


Mon der er andre end mig, der ikke har det så nemt med banker?

Jeg har faktisk altid haft et lidt anstrengt forhold til økonomi. Jeg synes, at der er mange ting at holde styr på som voksen, og det er svært at finde hoved og hale i de mange forskellige tilbud der findes. Men økonomi er så vigtig en faktor, så det skal der være styr på. Man kan ikke blot lukke øjnene, og forvente at tingene løser sig af sig selv, eller at nogle andre kommer og ordner sagerne for dig. Og som mor, har jeg ikke blot et ansvar overfor mig selv, men også overfor Harald og Gro – og det kan godt give lidt koldsved på panden engang i mellem. Man skal som familie være tryg. Der skal være penge til de faste udgifter, men også gerne så man kan give sine børn nogle oplevelser sammen.img_2545Jeg kommer selv fra en arbejderfamilie, hvor mine forældre ikke havde de største indkomster, og selvom jeg nu som voksen ved hvor hårdt både min mor og far knoklede for at få det til at løbe rundt, hvor mange ekstra vagter min mor tog på plejehjemmet, og hvor mange overvejelser de har gjort sig med fødselsdage, julegaver og sommerferier for at få det hele til at gå op – så voksede jeg op uden følelsen af at der manglede noget. Og det bunder ud i en pokkers masse kærlighed, viljestyrke fra mine forældre – og ikke mindst en god bankrådgiver har jeg ladet mig fortælle. For tryghed i økonomien er alfa omega for en børnefamilie – ja for alle familiernes vedkommende.


B Ø R N E F A M I L I E R N E S  B A N K


Og det er her PenSam kommer ind i billedet. Jeg har nemlig indgået et samarbejde med PenSam, hvor jeg deltager i et rådgivningsforløb hvor jeg bl.a. får tips til budgetlægning, rådgivning til hverdagsøkonomien, frit lejde til at stille alle “de dumme spørgsmål” man ofte har samt en generel økonomisnak på mit niveau om, hvordan man får mest muligt ud af sin (relativt lave for mit vedkommende) løn. PenSam er nemlig et  pensionsselskab, der leverer arbejdsmarkedspension til FOAs faggrupper, som f.eks. omfatter social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter som min mor arbejdede som i 25 år, pædagogmedhjælpere samt pædagogiske assistenter. Alle faggrupper, som ikke har de største indtægter, og derfor ofte har brug for en bankrådgiver med forståelse for økonomiens størrelse samt betragter netop denne gruppe som en stor fisk i en lille dam, frem for en lille fisk i et stort hav.

Udover pension tilbyder PenSam desuden bank- og forsikringsprodukter til deres pensionskunder samt deres familier, og det er netop dette jeg vil have fokus på i mit spændende forløb, som strækker sig over 3 indlæg, hvoraf dette er det første.


L I L L E  Ø K O N O M I  –  S T O R  F O R S T Å E L S E


Jeg glæder mig til at komme i kontakt med en rådgiver og få en god og konstruktiv snak, selvom bare tanken om at skulle stå skoleret overfor min økonomi, giver lidt svedige håndflader. Kender I det? Nu arbejder jeg jo ikke selv længere i plejesektoreren, selvom jeg i en del år har arbejdet deri, men jeg har som nævnt i indledningen et godt kendskab til at vokse op med en trang økonomi, og jeg selv har på nuværende tidspunkt ej heller den største indkomst.img_2546Så hvis jeg kan få et godt overblik over, hvordan jeg disponerer min hverdagsøkonomi bedst, et økonomisk overblik samt gode tips til opsparing mv. så vil jeg være mere end glad. Og tanken om, at PenSam kun beskæftiger sig med mennesker inden for en specifik målgruppe – tiltaler mig meget. Så må de kunne noget helt unikt, og have en stor forståelse overfor den økonomi med har med i bagagen.

Mon der er nogle ting I gerne vil vide fra PenSam? Så tager jeg meget gerne imod spørgsmål fra jer, hvis I måtte sidde med nogle. Ingen spørgsmål er dumme har jeg ladet mig fortælle, og man får altid kompetente svar uden at sidde med følelsen af at være “dum”<3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Året der gik