Kan man spise sig rask?

Lucky me

2018-01-17-14-35-13-2

Taske HER / Cardigan (anden farve) HER / Støvler (lignende)HER / Jeans (fantastiske) HER


N E W  I N


Jeg har da slet ikke fået fortalt jer om mine julegaver i år. Som voksen får man jo ikke nær så mange julegaver som man engang gjorde – ikke herhjemme i hvertfald og det er også helt ok. Ofte er det hele lidt af et gaveræs synes jeg, og jeg ønsker mig altid et par få men dejlige ting. Men jeg var nu så heldig at få julegaver fra mine forældre, svigerforældre, søster, arbejde og en veninde i år – så følte mig lidt forkælet. Jeg er jo lidt af en julegris! Af mine dejlige forældre fik jeg nogle flotte skåle samt cool cash, da jeg ønskede mig en lækker strik fra Aiayu – den I kan se på billederne i dette indlæg – og af min søster fik jeg bl.a. min elskede Popcornskål fra Liebe. Den er bare SÅ fin og hyggelig, og allerede brugt flittigt til hjemmebio! Min søde veninde Camilla overraskede mig med denne lækre håndcreme – kender I den? Ellers så gør jer selv den tjeneste at komme til det! SÅ skøn! Mine dejlige chefer vidste lige hvad jeg drømte om, og forkælede mig med denne skønhed af en toilettaske samt denne lækre ansigtsscrub – virkelig god!2018-01-17-14-35-17-2Mine svigerforældre havde hørt en lille fugl synge om at jeg ønskede mig tasken som I ser på billederne. Den er fra Stolbjerg Copenhagen og jeg elsker den! Perfekt størrelse og den kan både bruges som skuldertaske og crossover. Jeg er vild med detaljen med ruskind på fronten, og så er den vildt lækker i kvaliteten og bare smuk. Er mega glad for den – og den bliver endnu federe når den får lidt patina. Jeg har et par andre ting fra brandet – og det er top lækkert! Elsker min nøglering – og drømmer om en mere. Skal også have bestilt en til Harald <3

Har I fået nogle gode julegaver?

Og ps: Manden og jeg gav ikke hinanden gaver i år  – derfor ingen listet op fra ham 😉

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan man spise sig rask?