Lucky me

Min bank Min tryghed

pensam2

Annonce for PenSam 


D E N   P E R S O N L I G E  B A N K


Som I kunne læse i dette indlæg, så har jeg indgået et samarbejde med PenSam, hvor jeg tager del i et rådgivningsforløb omkring det at få hverdagsøkonomien til at hænge sammen samt for at få øjnene op for, at der findes bankrådgivere derude som lytter til en og ikke ser ned på dig hvis man føler sig lidt usikker og kun føler at man har dumme spørgsmål. I kan læse hele min indgangsvinkel til forløbet i mit første indlæg for PenSam, hvor jeg bl.a. fortæller om det at komme fra en arbejderfamilie med forældre der knoklede for at få det hele til at hænge sammen, og deres evne til at overdynge os med kærlighed samt formåen at sørge for vi aldrig manglede noget trods en lille økonomi. Nederst i indlægget finder I en lille film med undertegnede, hvori jeg snakker om hvad der er vigtigt for mig i vores hverdagsøkonomi som mor, og hvad det er der netop gør PenSam til unik bankløsning, men først vil jeg fortælle jer lidt om mit møde med Pensam -den personlige bank.

Jeg blev hooket op med Linda fra Pensam – en meget sød og venlig rådgiver, som jeg med det samme følte jeg havde ret god kemi med, da vi fik hinanden i røret. God humor, en rolig indgangsvinkel til mig og super til at lytte gennem hele vores telefoninterview. Jeg fik følelsen af, at jeg ikke var blot var en lille fisk i det store (bank)hav og at PenSam kun beskæftiger sig med mennesker inden for en specifik målgruppe – kunne jeg tydeligt mærke. Linda havde forståelse overfor den økonomi jeg havde med i bagagen ligesom tankegangen om “at få det hele til at løbe rundt” var en hun havde arbejdet med før. Som jeg skrev lidt om sidst, så har jeg altid haft det lidt svært med banker, så jeg var meget lidt skeptisk inden telefonmødet med Linda. Men jeg tøede hurtigt op, og fik skuldrene og paraderne sænket hvilket var rigtig rart så vi kunne få os en god snak. Jeg følte at jeg bare kunne være mig selv, og spørge om ALT det jeg havde planlagt hjemmefra, og Linda lyttede og svarede konstruktivt på mine måske lidt rodede spørgsmål – uden en løftet pegefinger.


H V E R D A G S Ø K O M I   &  G O D E   R Å D


Efter mødet havde jeg en god fornemmelse i maven. Linda og jeg havde berørt alle de emner der stod på min blok, og jeg følte at jeg var blevet hørt. Vi snakkede en del om begrebet hverdagsøkonomi – hvordan den kan være trang, hvis man ikke har de største indtægter og hvor meget uro i maven det kan give – især hvis man har børn og ikke blot sig selv at tage hensyn til. I det samfund vi lever i i dag, er der skyhøje forventninger til alt for meget i mine øjne. Mange ting har ligesom fået et ekstra hak opad inkl. børnenes forventninger, og det er svært at følge med. Julegaver, børnefødselsdage, mærketøj, sommerferie, biografture, mobiltelefoner – alt koster penge, og det er svært at få råd til det hele selvom man så inderligt gerne vil. Jeg husker tydeligt som barn hvordan jeg har havde det, da nogle piger fra klassen KUN havde mærketøj på til gymnastik i skolen. Det var da H2O strømper var på sit højeste, og jeg ønskede mig inderligt et par som de andre piger fra klassen. Men 100,- for et par strømper, var (også) dengang mange penge og det var noget man kunne ønske sig til sin fødselsdag eller til jul – fordi selvom det var det moden dikterede netop nu, så havde vi ikke bare råd til at købe sådanne ting i tide og utide. Og sådan var og er der jo så meget.img_2773-1 Èn ting jeg bed meget mærke i, og virkelig har respekt for, var PenSams måde at håndtere netop de kunder der har små penge at gøre med på. De kunder er netop deres målgruppe og dem de ønsker at henvende sig til. Lad os tage et eksempel. Både juli og december måned er ofte en udfordring hos mange børnefamilier, som kan give søvnløse nætter og uro i maven. December måned betyder pakkekaldender, julegaver, julemiddag samt julefrokoster, og juli måned er sommerferiemåneden hvor der gerne skulle være råd til at holde ferie som familie. Og det ved PenSam. Som Linda fortalte, så er deres erfaring, at deres kunder er hårdtarbejdende og pligtopfyldende, hvorfor de nogle måneder får lov til at sidde lidt mindre hårdt i det økonomisk. Så er der er råd til både at fejre jul og tage på ferie. Så betaler man blot lidt mere ind på årets andre måneder og får lidt luft netop de måneder hvor der er mange udgifter.

Det synes jeg simpelthen er så fint! Hvilken ro det må give til de familier der har brug for det – og det gav mig også svar på mit spørgsmål hvad der netop er der gør PenSam helt unik!

Pensam – Mamamaruska from Bloggers Delight on Vimeo.

 

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lucky me