Min bank Min tryghed

Weekend i tøfler og hæle på udsalg

2018-01-17-16-38-29_preview


H I G H  O N  H E E L S


Forleden viste skønne Michala nogle fine stiletter frem på bloggen, og jeg hoppede straks i med begge ben og måtte ind og kigge. Det var farligt. Boozt har jo en million ting på udsalg netop nu. Især mange lækkerier fra Ganni som mit hjerte jo banker lidt for – og selvfølgelig en masse andre fine brands. Også til ungerne. Jeg har købt nogle gode ting – elsker at finde udsalgssager i skabene frem og tænke på hvor mange penge jeg har sparet 😉

Anyway jeg synes at der var så mange fine stiletter, at jeg blev nødt dele dem med jer også. I har været ret vilde når jeg før har vist indlæg med sko (what’s not to like), så mens jeg (snart) nyder livet på Falkenberg Strandbad, så kan I shoppe lidt fancy sko – alle med gode procenter! Måske nogle skal til et sommerbryllup? I så fald, så er der mange gode bud. Jeg har et crush på dem med pynten på snuden – suk altså! Lidt Sex & The City agtige 😉 Denne farve er for vild!Og så er denne fra Mango til blot 169,- super fin og meget anvendelig, ligesom mit hjerte hoppede lidt en ekstra gang da jeg så disse

Tilbage til det med tøflerne. Jeg tjekker nemlig i eftermiddag endnu engang ind på fantastiske Falkenberg Strandbad, hvor den står på badekåbe, spa og hygge i lange baner hele weekenden. Spørg lige om det er tiltrængt og om jeg glæder mig?! I kan som altid følge lidt med på sidelinien på Instagram hvis I har lyst til det – I plejer at være ret vilde med det sted.

Og med de ord ønsker jeg jer en fantastisk weekend <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min bank Min tryghed