Lår venlige nederdele

Lige nu

img_6783* Dufter her af flæskesteg i hele huset. De 3 andre har bestilt flæskestegsburger, og så måtte jeg jo igang. Det føles næsten lidt som juleaften med ovnen fyldt af gris, og en smule sne når man kigger ud af vinduet.

* Er jeg blevet noget så forelsket i denne glimmer lækkerhed – wau!

* Har jeg virkelig ondt af Harald som har været syg siden fredag aften. Snot og feber igen igen. Stakkels dreng! Han skulle have været til stævne i går og ud og spise frokost og i bio med hans bedste ven. Øv!

* Glæder jeg mig til på onsdag, hvor jeg skal i teatret med to søde piger. Vi skal ind og se ‘The Book of Mormon’ på Det Ny Teater. Can’t wait!

* Tæller jeg i den grad ned til sommerferie. Jeg som troede at vinteren var slut – og så skal vi klapre tænder på cyklen om morgenen i den her Siberiske kulde altså. Grrrr.

* Kigger jeg af samme årsag på en del badetøj pt. Har fundet den her fine badedragt. Kan dog ikke finde ud af om den er for Yvonne? Hvad synes I?

* Er jeg meget taknemmelig over alle de søde kommentarer og beskeder jeg har fået efter dette indlæg. Tak – bare tak.

* Har jeg endnu engang erfaret hvor mange grå hår jeg har fået. Det er helt vildt. Føler mig altså pludselig ret så gammel og grå… Må vist hellere snart få sparet sammen til en frisørtid…

* Overvejer jeg at vise Kong vinter hvem der bestemmer, ved at købe disse fede støvler. Så kan han lære det! Kom så Fru Forår!

* Hører Gro så meget MGP, at jeg selv nu kan sangene udenad. Forår, sommer, efterår og vinter… Bl.a. Bl.a. Bl.a.

* Er jeg igang med at skrive et indlæg til jer om mit seneste besøg på Falkenberg Strandhotel – så nu har jeg lyst til at tage afsted igen. Higer virkelig efter noget selvforkælelse pt.

* Har jeg fundet en fantastisk hårplejeserie, som er Guds gave til irriteret hovedbund! Prøv den – I vil ikke fortryde det.

* Må jeg konstatere at jeg elsker serien Frasier. Jeg har før fortalt om hvor meget jeg har savnet serien, og at vi nu kan se den igen da vi har tegnet et Viaplay abonnement. Den er simpelthen genial. Og har gjort at jeg er bedre til at slappe af om aftenen og hoppe i sofaen. Dog med en vis portion chokolade i mundvigen…

Kan I have en dejlig søndag aften – endnu engang tak fordi I kigger med <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

3 kommentarer

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lår venlige nederdele