Vintergækker, MGP, rabatkode og et farvel

Og turen går til…

ethan-hoover-321276


N E D T Æ L L I N G


Vi bestilte for nogle uger siden vores sommerferie, og jeg har da helt glemt at fortælle jer om det. I var nemlig mange der fulgte med på Instagram da jeg lavede en story over hvilke muligheder der var osv. Vi er jo ikke ligefrem dem der har rejst allermest – som I også kunne læse/se i dette indlæg fra sidste år, hvor ungerne fik lavet deres første pas!

Anyway, så har vi besluttet at vi skal ud at rejse en gang om året – mere har vi altså ikke råd til. I var også flere der delte min undren i dette indlæg – dejligt at høre at man ikke er den eneste. Men måske det hele vender en dag – hvem ved. Sidste år var vi på en spændende og virkelig god storbyferie i Rom, og det var helt fantastisk omend det var meget meget varmt i Rom i juli måned 😉 I år besluttede vi, at vi skulle prøve noget lidt andet og totalt børnevenligt. Nemlig en vaskeægte charterrejse – dog også et sted hvor vi kunne tage ud og se lidt. Jeg er godt nok overrasket over hvor dyr sådan en charterrejse er – shit mand! Og det var altså kun 1 uge vi skulle afsted 😉

Meeeen….I år går turen går til Sicilien! Åhh hvor vi glæder os! Vi har aldrig været på Sicilien før, men Kim og jeg har været på Sardinien et par gange, hvilket vi elskede. Vi elsker faktisk bare Italien – det har bare et eller andet over sig. Når jeg bliver gammel vil jeg bo i en Olivenlund og nyde livet med kim i skyggen af oliventræerne mens vi drikker god italiensk vin…haha. Naturen skulle eftersigende være lidt mere rå på Sicilien end på Sardinien, hvilket vi godt gad opleve, og så skal vi se vulkanen Etna – det glæder vi os alle til. For selvom der er flere pools på hotellet, charter underholdning for ungerne og stranden lige uden for, så skal der også være noget at opleve – ellers bliver vi for rastløse. (Især mine to mænd – Gro og jeg kunne nok godt dase en del ved poolen).

Vi tæller ned til at bade, nyde den italienske madkultur, drikke lokal vin, handle på markeder, vandre i gennem de små romantiske og rustikke italienske gader, nyde naturen og meget meget mere.

Vi voksne gad også godt besøge Godfathers by, Forza d’Agro – det kunne være en vild oplevelse. Ligesom jeg godt gad opleve byen Savoca, som byder på den kirke hvor Michael Corleone blir gift med sin første kone, Apollonia Vitelli. Andre Godfather fans på linien?

Harald og Gro har fået besked om ferien – det halve er jo netop at gå og glæde sig. At have noget at se frem til, og de glæder sig helt vildt! Nu skal vi blot have undersøgt lidt mere om hvad der specifikt skal opleves på Sicilien, få styr på badetøjet og så skal der købes en af de famøse (svømme) hajfinner til Gro, da hun nu skal bade på en lidt vildere strand end herhjemme. Så habil svømmer er hun heller ikke. Derudover skal vi alle 4 have købt strandsko, da det ikke er sandstrande men stenstrande der findes på øen, og det kræver altså lidt såler under fødderne.

Suk jeg glæder mig helt vildt!

Tips til Sicilien modtages med kyshånd <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vintergækker, MGP, rabatkode og et farvel