I weekenden skal jeg

Søndag, Prikker og en sur mand

10202294_black_637912_003_productlarge


S L O W L Y    S U N D A Y


Hold nu fast en skøn Marcus & Martinus koncert i går. Uanset hvad sure Treo fra Ekstrabladet siger, så var vi alle enige om at drengene igen gjorde det fantastisk,  og både pigerne og vi voksne havde en fest! Det er virkelig fantastisk og rørende at se sin datter være så glad og stolt, og hun sang, klappede og hoppede for fulde gardiner. Så dejlig en aften, som hun forhåbentlig vil huske mange år fremover. Jeg vil i hvertfald.

Dagen i dag er blevet brugt på at komme helt ned i gear. Gro er ikke vant til at komme så sent i seng, så hun har været lidt mat i tøjlerne. Hun har tegnet og leget i den hjemmebyggede hule i stuen hele dagen mens Ramajaetterne har kørt på repeat på fjernsynet. Hun er vild med det! Hun fik en hue i aftes efter koncerten med deres logo på, og den har siddet på hende hele dagen 😉 Ret cute.

Harald har været i biografen med en svømmekammerat og set Coco – de var pænt begejstrede! Jeg ville faktisk også gerne se den, men nu må det vente til den kan lejes. Jeg har nemlig også lovet ungerne at se Hodja fra Pjort, og har ikke råd til at se begge dele. Det er jo SÅ dyrt at gå i biffen!

Jeg selv har ikke lavet en dyt, udover at handle, rydde op, bage og sætte nye løgplanter op over det hele, og fyldt nye vintergækker og tulipaner i vaserne – alt i mens sneen dalede ned udenfor. Troede vi var enige om at det skulle være forår nu?

Anyway, så fik jeg lige en nyhedsmail med nogle fine prikkede Kokoon lignende styles, som jeg tænke jeg lige måtte dele med jer. De er ret fine synes jeg. Især denne kjole er jeg lun på – og så koster den KUN 249,-  Og jakken på billedet herunder er virkelig flot synes jeg. Den gad jeg da godt gå foråret i møde med… Casual og lækker på samme tid.10200783_navyblazer_003_productlarge

Desværre er den t-shirt jeg viste jer i går udsolgt, mange af jer har spurgt ind til den – men Anja har ret mange andre cool lige her hvis det er. Jeg følte mig lidt ung med de unge i en cool t-shirt når man nu skulle til koncert 😉 

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I weekenden skal jeg