Weekend vibes

Spring it on

springiton

Lyseblå Ske / Rosa Håndklæde / Ellies and Ivy Toilettaske / Høj Krukke / Smuk Lanterne / MarMar Termojakke* / Solgul Strik / Leopard Solbriller / Aiayu Nederdel / Decadent Taske / Shangies Sandaler / Rå Daybed / Orientalsk rund Badeværelsesmåtte


S P R I N G  I T  O N  P L E A S E


Andre der craver forår HELT VILDT lige nu? Især efter de sidste par dages milde forsøg på lidt snevejr, sukker jeg endnu tungere efter sol, varme og lettere overtøj. Hvis vi skal have sne – og lad os bare slå fast at jeg elsker sne – så skal det altså være en sne vi kan bruge til noget. Jeg vil kælke, bygge snemand og lege sneboldkamp med ungerne – ikke blot have 1 enkelt cm. frostsne på græsset, som forsvinder hurtigere end jeg kan tænke på at spise en Bounty!

Anyway i mit savn efter forårets lune temperaturer, færre snotnæser og (forhåbentlig) mere sol, så har jeg fundet lidt skønne sager frem, som jeg drømmer om at forsøde februar måned med (især når man er influenza-ramt på 4. dagen) – for så er det da en anelse nemmere at vente på 1. marts, hvor kalenderen – og forhåbentlig vejrguderne mener at det er forår. Jeg er VILD med den nye rosa farve på termojakken* (elsker den jeg har), og så tæller jeg dagene til at jeg igen kan bo i mine Shangies – bedste sandal ever! Den solgule strik må være den bedste løsning på at få lidt kulør på tilværelsen og forårsfornemmelser – den må vist klikkes hjem. Ja faktisk er jeg lidt lun på det hele 😉

Spring it on – please!

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend vibes