Liberty Love

Vintergækker, MGP, rabatkode og et farvel

img_6297


S N O W S R O P S   &   S W E E T   K I D S


I dag kom Harald og Gro hjem fra landet. Glade, smilende og fredfyldte. Det er de altid når de kommer hjem fra mine forældre. Det er deres Hellested – og hvilken gave det må være at have sådan et sted. Et sted hvor man bare må være. Hvor der ingen mor og far er til at bestemme, og hvor man må lidt andre ting end derhjemme. Det er fordelen ved ikke at bo så tæt på hinanden. At de har sådan et unikt forhold til hinanden, og at når vi ses så er det over lidt længere tid  – selvom jeg nu af og til savner at se dem i hverdagen <3  Men det var i hvertfald to meget tilfredse børn jeg fik hjem, og de havde hver plukket en stor buket vintergækker til mig i skoven, som nu står og pynter. Jeg ELSKER vintergækker! De er en af mine absolutte yndlingsblomster. Så fine og detaljerede, men på samme tid så enkle i deres udtryk. Jeg drømmer om at hele haven bliver fyldt af dem på sigt, så jeg nænner at plukke af dem.

Aftenen har stået på lækker mad, is i sofaen og MGP hygge. Det var som altid hyggeligt, selvom jeg må indrømme, at jeg ikke synes sangene var ligeså gode som de plejer. Jeg manglede ligesom ørehængeren, som jeg ellers synes børne MGP plejer at være leveringsdygtig i. Men et er sikkert og det er, at de på trods, er meget bedre end de voksne sange! Enig?img_6313I morgen skal Harald til svømmestævne, og jeg tror Gro og jeg kører ned og kigger på ham. Drengene plejer at tage afsted selv til stævner, men da det i morgen er her i byen, tænker jeg at det er på tide at se hvor dygtig han er. Han er så mege sej altså. Mors store dreng! Alt efter hvad tid vi er færdige dernede, og hvor træt han er, så vil jeg rigtig gerne ind og sige farvel til Prins Henrí. Give ungerne den oplevelse, og vise Henrí vores respekt. Jeg er en sucker for Kongefamilien, og har altid været det. Det var en sørgelig dag da Dronningen mistede sin livsledsager – hvilket dejligt langt liv de har haft sammen på både godt og ondt. Jeg håber inderligt at vi når at komme forbi kisten i morgen.

Ellers vil jeg lige tippe jer om at Ellos har 20% på stort set alt -og det plejer I at være glade for at vide. De har altså mange fede ting – både indenfor boligindretning og fashion, mærkevarer og deres eget brand. Så måske lidt sunday shopping? Jeg skal lige ind og lure på de fine nyheder i boligsektionen i hvetfald 😉

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Liberty Love