MarMar Copenhagen 10 år

Weekend vibes

img_5182

Støvler HER / Bukser HER / Cardigan HER


M E S S E R  I  M A S S E V I S


Finally – weekend is here! WAU for en uge det har været – på den postitive wau-måde altså! Jeg er træt helt ind i knoglerne, og fyldt op med indtryk, hvorfor der også har været stille på bloggen og Instagram de sidste par dage – har simpelthen ikke haft tid til at tjekke ind selvom jeg har haft lyst. Sådan er det bare nogle gange, man kan til tider ikke nå det hele. Slet ikke når ens bedre halvdel befinder sig pænt langt hjemmefra, nemlig i Las Vegas – under netop den uge hvert halve år, hvor jeg qua mit job, og bloggen har super travlt! Det er jo nok ikke gået nogens næse forbi, at modeugen er over København denne uge, hvor der kan opleves fashion lækkerier til efterår/vinter 18 til både voksne og børn. Og for at det ikke skal være løgn, så kan man trille en tur over broen til det mørke Jylland, hvor man kan suge til sig hvilke tendenser der rører sig for den kommende AW18 kollektion indenfor interiør og design. Og jeg har selvfølgelig været en del af det hele takket været min søde mor, som har tjekket ind herhjemme og passet på børnene mens jeg har været på farten de sidste 2 døgn.


G A S S E N   A F  B A L L O N E N


Jeg elsker at være på messe – og har de sidste mange år været en del af CIFF kids, hvor jeg har suget indtrykkene til mig og set på lækker mode, fået øjnene op for upcomming brands, haft møder med samarbejdspartnere og sidst men ikke mindst nydt at være sammen med dejlige kollegaer. Men i år var CIFF anderledes. Den danske presse var ikke nær så velkommen som vi plejer at være, og det var lidt ligesom om at gassen var gået af ballonen, og stemningen derude var meget anderledes.

Det var trist synes jeg, og mange af mine kollegaer havde ej heller prioriteret messen i år, og dem savnede jeg. Jeg håber at CIFF kommer på andre tanker til næste sæson – for vi er altså nogle der gør et stort stykke arbejde derude, og ikke blot færdes på messen for at få en goodiebag.

Hvor om alting er, så fik jeg set på de kollektioner jeg havde planlagt, og glæder mig til at dykke nærmere ned i katalogerne og se tendenserne for AW18.

I går torsdag gik turen så mod Formland med Cahetu, og det var en super inspirerende dag med gode foredrag, mange lækre nye sager fra både velkendte og nye designere, smukke nuancer, fede materialer og sjove detaljer. Flotte og inspirerende trendzoner fyldt med skønne detaljer, og vi vendte snuden mod Nordsjælland igen fyldt op med postive vibes og kreative ideér.


W E E K  E N D


Og nu står den endelig på weekend! Jeg hoppede straks i weekendhabitten (sweatpants og t-shirt) efter et møde i byen, indtog en fastelavnsbolle fra Lagkagehuset med ungerne og mine søde forældre, som er på besøg og krøb derefter i sofaen i selskab med skønne Blachman og x-faktor, hvorefter jeg nu sidder i mørket og blogger inden uret rammer midnat. Jeg glæder mig til en weekend i familiens tegn – bare mine skønne unger og min elskede mor og far.

Uf det bliver godt kan jeg mærke!

Jeg håber I må få en dejlig en af slagsen hvad end den byder på. Rigtig god weekend derude <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MarMar Copenhagen 10 år