Hele familiens skobutik + konkurrence

All Yellow

yellow

1 Strik HER / 2 Solbriller med rosa HER / 3 Ørering HER / 4 Kjole HER / 5 Sneakers HER / 6 Økologisk soya duftlys HER / 7 Solgule Shangies HER / 8 Bog HER / 9 Bikini (fund til prisen) HER / 10 Karrygule sko HER / 11 Sandaler HER / 12 Gule (billige) solbriller HER / 13 T-shirt HER / 14 Neglelak HER


F A R V E N   D U   I K K E  K A N   K O M M E   U D E N   O M


Jer har altid haft det lidt anstrengt med farven gul. Lidt farveforskrækket må jeg nok sande at jeg er og har været det hele mit voksne liv – uden egentlig at vide hvorfor. Min mor elsker farver, og som barn have jeg både orange og grønne vægge på mit værelse toppet med mønstrede møbler og plakater på væggene. Oh yes – et ømt syn. Måske det er det der har sat sig fast som en evig skræk i baghovedet, så jeg i dag mest er til hvid og sort? 😉 Der hvor jeg kommer fra har man altid sagt, at hvis man fik gule roser, så symboliserede det noget skidt –  utroskab/falskhed for at være helt korrekt. Og jeg har aldrig været til gule blomster – og det holder stort set ved.

Anyway, så kommer vi ikke udenom farven gul denne sæson, hverken inden for interiør eller modebilledet. Pejgruppen forudsagde da også da jeg var på Formland i efteråret, at farven gul var dominerende i SS18 kollektionerne og vi i den grad ville se gul såvel i indretningen som i modebilledet. Og det fik de ret i. Gul, Yellow, Karry, Solgul – jeg vil ikke sige at de er blevet min yndlings – men de har sneget sig ind på mig godt og grundigt! Ikke sagt at jeg vil male vægge herhjemme i en solgul nuance, tapetsere med blomstret gult tapet eller købe en karrygul sofa. Men som I så her – så har jeg allerede tilføjet en gulmønstret pude til sofaen, og så har jeg et crush på alle sagerne på collagen herover. Især det økologiske duftlys er jeg helt vild med, og det er nogle seje damer der står bag det brand skal jeg hilse at sige <3

Og med påsken stående for døren næste uge, så er lidt gule nuancer måske på sin plads! Det er da lidt hyggeligt at matche påskens farvepalette.

Man bliver faktisk lidt glad i låget af farven gul – eller er det bare mig?

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hele familiens skobutik + konkurrence