Suk - min sofa er på tilbud

Fridag

3858a302-2488-448b-9a50-c3c1d63357ae


M A R I A   T I D


I dag har jeg fri. Jeg har tilladt mig at stemple helt ud, og holde en velfortjent Maria-dag. Det er alt for sjældent at jeg gør sådan noget – hverdagen kører bare i sin vante trommerom, dag ud og dag ind. Og lad mig bare være ærlig og indrømme, at livet heroppe i provinsen ikke har noget specielt glamourøst over sig – for det meste i hvertfald. Ikke at det er en dårlig ting – vi har jo selv valgt og her er dejligt roligt – det er bare mig/os der ikke er særligt gode til at tage ind til byen og nyde de muligheder der er derinde. Jeg savner en god café, lidt flere kulturelle muligheder, spændende butikker, en lækker bager, sundere take-away mv. Men mest af alt savner jeg det liv der er i byen – heroppe er alting stort set dødt efter kl. 18. Men her er også dejligt med vandet tæt på, ro og fred – og derfor bor vi her.
 Og derfor elsker jeg at tage sådan en dag som i dag engang i mellem. Glemmer bare at gøre det ofte nok.
Anyway – det var et sidespor. I skrivende stund sidder jeg i s-toget mod København, hvor jeg starter med at lægge turen forbi Arndal spa, hvor jeg skal nyde en skøn kropsbehandling samt forkæle krop og sind i deres dejlige wellness afdeling. Om jeg glæder mig – oh yes!
Mere om det senere på ugen.
Derefter tror jeg, at den står på en lækker frokost et sted. Måske bare en hurtig hapser, for jeg vil gerne lige nå rundt og snuse lidt i byen inden jeg vender snuden hjemad mod provinsen igen. Jeg vil bl.a. gerne forbi Rabens Saloner, Tovehallerne og Stilleben, og et smut i Ganni for at prøve et par ting jeg har sukket efter.
Ahh jeg glæder mig allerede til nogle timer kun i selskab med mig selv – ren forkælelse <3
Pssst! Nu mens jeg har jer, har I så set at koden 375708 giver 25% RABAT PÅ ALT FODTØJ  inkl. brands hos Ellos?
Det er da være at tage med hvis du skal købe forårssko til dig selv og ungerne. Skønne brands som Adidas, Billi bi, New Balance, Reebok, Vagabond, Ellos eget mærke og mange flere.
Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

 • Pia

  Sådan en selvforkælelsesdag er noget af det bedste! Kan i øvrigt nikke genkendende til det du savner i provinsen, især sund take-away! Hvor svært kan det være at forstå, at vi ikke kun vil have pizza og burgere??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Det var en SKØN dag 🙂 Og lige min ord! Det må man altså kunne gøre bedre…

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Suk - min sofa er på tilbud