Mussel-maler i maven?

Friday Flower Power

img_7514


G I R L S  N I G H T


Jeg har det ligesom Gro på billedet herover – YAY it’s friday!

Og en dejlig en af slagsen endda. Eller jeg elsker faktisk alle fredage, men denne er lidt speciel da Kim først lander fra London i aften og Harald skal på weekend med mormor og morfar, hvilket betyder at Gro og jeg har huset for os selv. Total tøsehygge. Vi har aftalt at Gro skal have sin veninde Lærke med hjem fra skole, vi skal spise pandekager til aftensmad og spise guf til X Factor – jeg kender en der glæder sig ret så meget, og det gør jeg faktisk også.

Sikke en dejlig måde at starte weekenden på!

Pssst! Gros smukke blomstrede sæt finder du lige her – hun knuselskede det fra første øjekast – og man kan faktisk også få det til mor…

Rigtig god fredag til jer <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mussel-maler i maven?