Lige nu

Girls night out

089a7666-0f7c-42d0-bbe4-7c00aabe2c9f


D I N N E R  &  C O C K T A I L S


Blazer HER / Kjole HER / Jeans HER / Støvler HER

I skrivende stund er jeg på vej ind mod København i blæsevejret. Shit det er en kold vind i dag – ville altså være dejligt med bare en lille smule forår i temperaturene så man ikke behøvede hue, halstørklæde og vanter mere…

Jeg skal ud med nogle søde damer og jeg har glædet mig! Kim har været ret så meget ude at rejse på det sidste, og jeg har omvendt været ret så meget på herhjemme, så det er tiltrængt at komme lidt ud. Vi skal spise god mad og måske have en lille cocktail eller to 😉 Pigerne er alle nogen som jeg kender gennem bloggen, og det er ret hyggeligt at det at man sidder bag skærmen og skribler sine tanker ned, kan føre til så dejlige bekendtskaber, som jeg ikke ville være foruden. Folk som altid er klar med deres ekspertise og en hjælpende hånd – det er nogle meget dygtige damer jeg er i selskab med – og det er jeg så taknemmelig for. Og så er de bare pisse søde og sjove!

Så jeg spår at det bliver en festlig aften vi går imøde – can’t wait!

Rigtig god lørdag aften til jer – i morgen vender jeg tilbage med en lækkert konkurrence til jer, så stay tuned…

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lige nu