Spring vibes

Hele familiens skobutik + konkurrence

paw2Reklame for Paw Sko


N Å R  G O D   S E R V I C E  E R   A L F A  O M E G A


Har vi glemt den gode service? Det var mit indledende spørgsmål i indlægget fra efteråret, hvor jeg lavede lignende kampagne for Paw Sko. Og det tror jeg lidt vi havde – og måske stadigvæk har faktisk. Mange af os i hvertfald. For hele tendensen med at være online konstant, jagte de bedste tilbud på nettet, og sidde i sofaen og klikke sine køb hjem, er stadig i høj kurs. Og jeg forstår det godt. Det er nemt, hurtigt og bekvemt – men jeg har efter mit sidste besøg i Paw Sko, erfaret hvor vigtigt det er at shoppe sine sko i en fysisk butik, med faguddannet personale, muligheden for at prøve og bevæge sig rundt i fodtøjet. Og det er ikke noget jeg blot siger fordi det er en kampagne jeg laver. Især Gro har virkelig haft problemer med sine sko, støvler og sandaler, men siden vi fik kyndig vejledning af Lone sidst, har hun ikke haft vabler eller ondt i fødderne. Og for et par uger siden fik jeg endnu engang syn for sagen da vi besøgte butikken igen, så jeg håber I vil læse med herunder og måske selv blive inspireret til at tage på familieudflugt og få købt sko der passer til præcis jeres fødder. For fødder er alle forskellige – børns såvel som voksnes.img_8368Jeg fik efter min sidste kampagne en super god feedback fra jer – og flere skrev at de ligesom jeg selv var blevet fanget lidt i sofashopping fælden om aftenen når ungerne sover, men ville nu prøve at tage ned i en fysisk butik og få købt fodtøj der passer – for flere kunne nikke genkendende til det at modtage noget som ikke sad som det skulle og skulle returnere, eller at deres barn ikke fik brugt skoene, fordi de alligevel ikke sad godt når det kom til stykket. Det er bare så nemt at glemme vigtigheden af at få den gode service. At finde de sko der passer, og ikke blot slå til fordi at dem de plejer at kunne passe nu var på tilbud eller nemt kunne klikkes hjem sammen med overgangsjakken.

For indrømmet – jeg netshopper stadig en del – men sko skal vi nu prøve først. For det er altså uhyre vigtigt at fødderne har det godt og at fodtøjet sidder som det skal – de bærer trods alt hele vores krop.


E N D N U   E T   S K Ø N T   B E S Ø G  I   P A W  S K O


Gro og jeg tog endnu engang på tøsetur til Paw Sko i Lyngby Storcenter, hvor vi skulle kigge på sko til foråret – hvis det da nogensinde indtræffer 😉 Som jeg også nævnte sidst, har vi været en del i netop den butik, da vi ofte tog turen fra Lolland til Lyngby da jeg var barn for at tøsehygge, når vi var på besøg hos familien som boede i København. Jeg elsker det center og bliver altid så nostalgisk når jeg er på besøg igen. Denne gang var søde Lone, som hjalp os sidst, desværre på ferie, men vi fik hjælp af Julie og Irina i stedet for, som også var søde og smilende.img_8367 img_8432 img_8433Denne gang var vi på udkig efter sneakers, forårsstøvler og sandaler til både Harald og Gro, og Gro kastede med det samme sin kærlighed på et par Angulus Chelsea boots med broderi da vi kom ind i butikken. Men efter flere forsøg med flere forskellige størrelser samt ekstra sål i, måtte vi konkludere at den model simpelthen bare ikke passede til Gros fødder. Julie var sød og forstående overfor Gro, som var ked af at hun ikke kunne få drømmestøvlen med hjem, men forstod også godt at hun skulle have en sko som hun kunne løbe og lege i. Det samme galt et par sneakers og 2 par sandaler – de passede ej heller hendes fødder, selvom de blev justeret, fik sål og ihærdigt blev testet af på gulvet rundt om stativerne. img_8356 img_8361 img_8362 img_8363Men Julie fandt frem til et par sandaler og sneakers, som hun mente ville være gode til Gros fødder, og de sad helt perfekt! Og Gro synes også at de var fine selvom det ikke var hendes første valg heldigvis. Det vidner bare om hvor vigtigt det er at få prøvet skoene inden man køber dem – for der er så meget forskel på fødder, og hvordan de sidder på dem. Gro kom hjem med et par Super Fit sneakers som er skabt til hendes smalle fødder og det samme vrist, og et par Bisgaard sandaler, som sad virkelig godt på hendes fødder – i yndlingsfarven blå. Sidstnævnte kan spændes ind over foden, hvilket betød super meget for komforten for Gro.img_8353 img_8355img_8354 img_8366Harald valgte et par seje og sporty Ecco slip in’s, som er super cool! Han elsker sko han bare lige skal hoppe i – og disse sidder super godt fast på foden når det er sådan en slip in model. Og Ecco er bare altid et hit på komforten, og sålen er super bøjelig. Han valgte derudover et par Chelsea Boots også fra Ecco i en lækker brun farve. Han går meget i jeans, og her ser sådan et par støvler altså bare super cool ud – og igen lynhurtige at komme i når klokken ringer ud til fritkvarter 😉img_8338img_8335 img_8337img_8344img_8343img_8345img_8341img_8365Paw Sko har et børnemagasinet du kan se lige her – så mange skønne modeller at vælge i mellem!


F R I S T E L S E N S  T I M E


Ligesom sidst vi besøgte Paw Sko, blev jeg i den grad fristet af sko til mig selv, selvom det jo var ungerne der skulle blive forårsklar. Så den absolut eneste ulempe der er ved at tage sine børn med i en fysisk butik for at købe sko, er altså at man selv bliver fristet af alle de lækre sko! Paw Sko har nemlig et kæmpe udvalg af sko til HELE FAMILIEN, og faktisk stort set alle mine favoritbrands indenfor sko til mig selv står på hylderne ude i Paw Sko i Lyngby og kalder på mig 😉 Også denne gang kastede jeg min kærlighed på flere forskellige par til mig selv, og fik hele 2 par med hjem. I har allerede set dem på Instagram under Story, hvor I var SÅ mange der fulgte med. Mega fedt i øvrigt! Men jeg løfter sløret for mine skønheder i næste indlæg – glæder mig til at vise dem frem. I kan se lidt af dem jeg forelskede mig i på billedet herunder.img_8434img_8435


K O N K U R R E N C E


Og nu til lidt forårsforkælelse  jeg har nemlig fået lov til at forkæle én af jer, med et gavekort på hele 1000,- til en valgfri Paw Sko butik.

For at deltage i konkurrencen skal du blot skrive en kommentar herunder med, hvilken Paw Sko du vil bruge de 1000 kr. i, samt hvem det er der skal forkæles med lækkert fortøj.

Jeg trækker en heldig vinder d.  8/4 i næste indlæg – så er foråret nok også kommet til den tid!

Held og lykke

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

109 kommentarer

 • Nina

  Det ville være fantastisk at kunne forkæle min søn på 4,5år med seje sneakers og sandaler! Ud fra billederne at bedømme, kunne moren her vidst også hurtigt blive fristet 😉
  Da vi bor i Frederikssund, ville vi tage turen til Lyngby storcenter! Har selv arbejdet i Lyngby, så for mig er der også mange minder forbundet 🙂 Krydser fingre!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hans og familie

  Vi er også vilde med Paw Sko og deres dygtige medarbejdere:-)
  Vores datter trænger til rigtig gode vandresko, da hun har fået nye hofter og dermed skal stå godt fast her til forår og sommer.
  Flotte sko dine børn fik og med god forskellige smag:-)
  Hilsner og et smukt forår.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Jeg vil købe sandaler til pigerne i Paw sko i Aalborg storcenter, så jeg krydser fingre for at være heldig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Det ville være dejligt med et gavekort til PAW sko i Lyngby 🙂 Der kommer jeg selv ofte med mine piger (dog har den ældste høj vrist og de kunne ikke finde nogen sko der passede sidst vi var der 🙁 ) – så kan vi få købt forår/sommer sko og sandaler, i hvert tilfælde til den yngste….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Jeg vil bruge gavekortet i butikken på strøget i Aarhus og forkæle mine to skønne nevøer med et par lækre sandaler til sommeren! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg vil shoppe i den der ligger i Lyngby storcenter – og vil forkæle mig selv, da jeg skal giftes i april og stadig mangler et par stiletter til dagen, og er sikker på jeg kan finde et par hos dem. Krydser fingre for at jeg er den heldige

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Vi vil handle i Paw sko i Kolding storcenter som flere gange før 😊 De er altid søde, tålmodige og faglige når vi har handlet der. For vi går ALTID i fysisk butik når det kommer til sko da vi har brede fødder, hvilket kan være en lige så stor udfordring som smalle ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie R

  Jeg vil shoppe forårssko til min mand og jeg i butikken i Herning Centret 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Jeg vil gerne købe snekkers og/eller sandaler i Lyngby 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hvis jeg blev den mega heldige vinder af et gavekort på 1.000 kr. til Paw Sko, vil jeg forkæle mig skønne datter der fylder år i april, man kan ikke blive for meget forkælet når man har fødselsdag 🙂 Jeg vil benytte gavekortet hos Paw Sko i Rødovre Centrum, jeg er sikker på, at det er den nærmeste Paw Sko butik for mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina V

  Jeg vil forkæle mig selv med et par slippers i leopard 😍😍😍
  I Lyngby 👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  For engangs skyld ville jeg forkæle mig selv i Paw sko Rosengårdscentret, Odense ✨

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Kristine

  Jeg vil bruge gavekortet i Rødovre centeret hvis jeg er den heldige vinder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Ville forkæle mine børn i Ballerup.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Mine piger trænger til forårssko, som vi gerne køber hos Paw sko i Lyngby 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Vi bor i Lyngby, så vi ville helt sikkert tage ned i vores foretrukne skobutik, Paw Sko i centeret, så vores piger kan få opdateret sko garderoben med sneakers og sandaler😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Jørgensen

  Kolding Stor center. Og de skulle bruges på mine 2 piger. Håber jeg er heldig, så vi kan få lækre sko fra en lækker butik. God sommer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stina

  Jeg ville give mine børn nogle nye forårsskonog det skulle være i Lyngby

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa L

  Mine børn i Paw Sko Slagelse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Forårssko til mine 2 piger og Paw sko i Grenaa

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Nørgaard Andersen

  Vil bruge gevinsten på et par over lækre BilliBi til mig selv,det her forår. Og vil købe dem hos Paw sko i Aalborg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Truc Hoang

  Jeg ville bruge dem på et par lækre sandaler til mig selv. Børnenes sko er i hus.
  Men jeg skal have et par “sundhedssandaler” som jeg skal bo i når det er sommer og vi skal på ferie og gå lange ture. Min lænd kan simpelthen ikke holde til flade ballerinasko eller andet med ingen sål. Har ikke lige haft kig på noget, men det er vel der vejledningen i butikken kan komme til sin ret 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg har ingen børn, så må blive mig selv 😄jeg mangler hvide sneakers og ballerinasko.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura R.

  Jeg ville, ligesom dig, tage i Paw Sko i Lyngby Storcenter – og jeg ville bruge gavekortet på fine bryllupssko til mig selv, da jeg skal giftes til sommer ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Frederiksen

  Det skulle min mellemste datter Asta, hun er bare altid så omsorgsfuld og betænksom overfor sine søskende – hun er det klassiske mellembarn, som desværre engang imellem bliver ‘glemt’ lidt, så hende og jeg skulle have en Asta dag, i Rødovre centret, hvor hun skulle forkæles ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nyegaard

  Det ville være fantastisk at komme ud i Randers storcenter og handle fodtøj til mine 2 piger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Mattesen

  Ville bruge pengene i Paw sko i Herning Centerer 🙌🏼😍👟 og tænker at både jeg og ungerne kunne nyde godt af nogle nye sko 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Jeg vil helt klart bruge pengene på min datter Josefine. Hun skal have sine første par sko hen over sommeren. Derudover vil jeg også forkæle min søn på 4 år med et par fede sandaler ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg tror egentlig jeg ville bruge dem på mig selv. Jeg trænger efterhånden til nye hverdagssko, og på et stramt budget bliver det lidt nedprioriteret for tiden. Jeg ville bruge gavekortet i Lyngby storcenter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Jeg vil tage min mor under armen og forkæle os med lækre sko i Paw Sko i Holbæk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg vil bruge dem til Paw sko på strøget i Aarhus.
  Jeg vil gå efter er par lækre sandaler til mig selv, som jeg ved Paw Sko har et stort udvalg af😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  Hvis jeg vinder, vil jeg bruge det på nogle nye lækre sko til foråret 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Jeg vil bruge dem i Paw sko i Lyngby. Måske til forkælelse til mig selv😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Luun

  Min lille Sif på 14 mdr. skal have sine første sko go sandaler til sommer. Det ville være helt perfekt med et gavekort til Paw i Lyngby Storcenter <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Rødovre, hvor det er mor og datter som skal have sandaler.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Louise Nieslsen

  Min søn og jeg trænger begge til nogle nye smarte sneakers, så vi ville tage en tur i Paw Sko i Rosengårdscenteret i Odense og blive godt vejledt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Bruun

  Lækker giveaway😍 Mine to piger skal have sommersko

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Bruun

  Lækker giveaway😍 Mine to piger skal have sommersko på strøget i Aarhus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Hvis jeg er så utroligt heldig at vinde, skal mine 3 børn forkæles med sko. Vi vil gå i Paw sko i Kolding og se, hvad de har at byde på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Hagen Røgen

  Jeg vil gerne forkæles med sko fra Paw i Grenå. De yder også en ekstra god service når vi køber sko der

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Kuhr

  Mine skønne 3 unger skulle forkæles med sko fra PAW i Århus. Det ville være lækkert her til foråret😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hansen

  Jeg ville gå i PAW SKO i Kolding🍀 Og så ville jeg købe et par lækre Loafers til mig selv 🙊 Som mor til to børn under fire år, så glemmer jeg ofte min egen sko-garderobe, for børnene skal jo ikke mangle (gummistøvler, sandaler, sutsko, Sneaks, vinterstøvler …) Så et par nye sko til jobopstart ville bare være fedt! 🙏🏼😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Theresa

  Jeg ville bruge pengene i Paw Sko i Randers Storcenter så mine børn kan få nye sandaler:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Westmark

  Paw Sko i Grenå 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Vi ville også smutte til Paw sko i Lyngby, hvor vi også har erfaring med deres gode hjælp og vejledning. Det bliver mine tre drenge som skal have nye sko, og der har Paw Sko et ret stort udvalg til deres smalle fødder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg ville bruge Paw sko i Ballerup. Min søster skal giftes til maj så skal finde nogle fine sko 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line B Andersen

  Sikke en lækker giveaway 😍. Det vil da være fantastisk at vinde og forkæle min datter og mig selv med et par sandaler i Paw sko Aarhus🙈👐

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  De skal bruges i Odense
  Jeg vil forkæle min mor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Jeg vil forkæle min dreng på 8 år med et par valgfrie sko/sandaler/støvler i Paw sko i Aarhus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Aalborg Storcenter, 9200 Aalborg SV

  Jeg ville forkæle mine egne fødder denne gang

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Jeg ville forkæle mig selv med at par nye sandaler. Jeg har haft en hælspore i snart 1 år. Har gået i behandling i 5 måneder. Fodtøjet er enormt vigtigt for at jeg ikke får ondt. Så det kunne være dejligt at forkæle mig selv og ikke mindst mine fødder med et par lækre nye sandaler.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Jeg vil finde et par forårs sko til hver af mine piger på hhv 1,5 og 7 år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Paw sko i rosengårdscenteret Odense SØ – min datter Karla og jeg skal forkæles

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Arnhild

  Hvis jeg vinder, vil jeg skynde mig i Paw Sko på Fisketorvet og købe sandaler til min datter og jeg, inden vi tager til Barcelona midt i april. Mine fødder glæder sig til at komme ud af vinterfodtøjet:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg vil tage en tur i Paw sko i Rødovre Centrum og forkæle min datter med et par nye sko 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malan

  Vi ville gå en dejlig tur langs Islands Brygge, over broen og besøge butikken på Fisketorvet. Den treårige herhjemme har snart brug for nye sko, så hun ville sikkert blive meget begejstret for det store udvalg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Plejer at købe superfit sandaler til børnene, så det vil jeg også bruge pengene på i Rosensgårdscentret

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Ville tage en tur i Paw Sko ved Megacentret i Holbæk og finde nogle seje sneakers, som mine drenge på 3 og 5 kan hoppe foråret i møde med 🙌🏻💙💙🍀☀️🙏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Morten Vincentz

  Et par barselssko til min kone. Paw sko Slagelse🎈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jo

  Paw sko Slagelse – og det er børnene som skal forkæles 🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melissa

  Helt sikkert én af de fine new balance til mig selv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Bjerrum

  Et par nye forårssko til mig selv fra Paw Sko i Nykøbing F.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Nygaard

  Vil bruge dem i Paw Sko i Aalborg Storcenter ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Jeg ville forårsforkæle mig selv med et par lækre sneakers fra Paw Sko i Lyngby 👟

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Marie

  Ville elske at vinde og fluks tage afsted til Paw Sko i Rødovre. Fingers crossed🍀🍀🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  I Herning og til min kæreste 😇 alle børnene har fået og nu mangler min kæreste bare 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Ville også elske en tur i Lyngby storcenter, sammen med min datter Elvira 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Uhlalalaaaaa lækkert jeg vil med glæde bruge præmien i Aarhus 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida S

  Med to unger der vokser som ukrudt ville det være skønt med et ekstra bidrag til de mange skoindkøb …..og ellers endnu et par til mor her

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Rasmussen

  Jeg ville bruge præmien i Odense. Og ville forkæle mig selv med et par nye sneakers, samt købe nogle til mine to unger også

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg vil købe sko til mine børn i Paw Sko i Aarhus, hvis jeg er den heldige vinder 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Nielsen

  Jeg vil bruge det i Paw Sko i Rosengårdscentret i Odense. Elsker simpelthen deres lækre udvalg ! 👌🏼👌🏼 Jeg skal forkæles sammen med min søster som skal giftes til sommer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Fey

  Jeg vil forkæle mig selv med et par rigtig gode sneaks/sko der er gode at gå i 😍👏 Jeg har desværre en meget sjælden knogle sygdom i mine ankler, som jeg er blevet opereret for 6 gange 😔 Så mine fødder er ret ødelagte.. Derfor er godt fodtøj mega vigtigt for mig 😊♥️ Så jeg krydser fingre for at jeg er den heldige 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah jill kjæreby Sørensen

  Weee hvis jeg er så heldig skal min søn og jeg have nye sko til foråret☺️ Og det vil vi rigtig gerne gøre i rosengårdscenteret i Odense

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg vil bruge gavekortet i Herning på nye lækre sandaler til mig selv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Faouzia

  Jeg ville forkæle mit datter Carla med et par lækre sandaler. Både storesøster og lillesøster er forårs og sommerklar, så nu er det mellembarnets tur til forkælelse i paw Lyngby. 🍀🍀🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Didde

  Jeg ville bruge det på et par sneakers til mig selv i den sarte lyserøde farve 🌸 fra Paw sko i København 🙏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siff Norman Jensen

  Nøj det ville da bare være fantastisk. Lui har længe ønsket sig blinke sko. Mon ikke der kan findes et par i Paw sko.
  Hvis jeg er heldig, skal det bruges i Rødovre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg ville bruge pengene på et par nye sko til min datter, som har samme udfordring som Gro med smalle fødder. Vi har før fået kyndig vejledning hos Paw sko på Fisketorvet og det ville nok være der vi ville bruge pengene, hvis vi skulle være så heldige at vinde☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg ville købe nogle lækre sommersko til mig selv.. har fået 3 børn på 3 år og mor her trænger til selvforkælelse😊👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg ville købe nogle lækre sommersko til mig selv.. har fået 3 børn på 3 år og mor her trænger til selvforkælelse😊👏🏻 Paw sko aalborg storcenter..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg ville nok købe sandaler til mig eller mine piger👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Christensen

  Jeg ville tage mine unger med en tur i Paw sko i Lyngby ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Jeg elsker også Lyngby Storcenter, og jeg bliver altid fristet i deres Paw sko, så den kunne jeg godt tænke mig at besøge med et gavekort i hånden. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søs

  Sikke en lækker giveaway!! Jeg vil forkæle mig selv med et par lækre og smukke forårs sneakers i PAW sko i Aarhus 🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Daugaard

  Jeg vil bruge gavekortet på Fisketorvet til sko til mine børn 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathe

  Jeg ville forkæle min datter med et par lækre sneakers fra Paw sko i Aarhus ✌🏻💚🌿

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dina Bräuner

  Vil helt sikkert dele med mine børn og uden tvivl i Paw sko i Lyngby. Det er den bedste butik ❤️ Håber virkelig jeg vinder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida ❤️

  Jeg har faktisk endnu til gode at besøge Paw sko i Aarhus, så håber jeg vinder så der endnu en god grund til det 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kunne være dejligt at forkæle sig selv med noget fodtøj fra Billi Bi fra Paw sko i Glostrup centret 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Marie Nielsen

  Jeg ville forkæles med nye sko til mig selv, til mine kommende ture med barnevogn;) Ville handle i Lyngby

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg ville besøge Paw sko i Nykøbing Falster og forkæle mig selv med et par lækre forårssko 🙊😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ilda

  Jeg vil købe forårs fodtøj til min dreng og mig selv oæi Slagelse afdelingen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte H.

  Krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  Paw sko i Kolding storcenter👟Min mand trænger til nye sko👟 Foråret er her🌞🍃🌸🍃🌞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg ville købe et par nye sandaler til min yngste dreng på 3 år. Handelen skal foregår i Paw Lyngby ☺️🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville elske at gå ud i Paw sko i Herningcentret og vælge sko til mig selv

  Paw sko i Herning. Og ville bruge det på sko til mig delv🙏😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg vil besøge Paw sko Aarhus, hvor jeg vil forkæle min datter med et par sandaler og min dreng med et par “løbe-stærkt” sko 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Lohse

  Jeg ville forkæle mig selv med et par nye sommersandaler i Paw sko i Kolding storcenter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie sofie

  Jeg vil bruge gevinsten på mig selv i Paw sko Lyngby 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camilla

  jeg ville bruge gavekortet på sommersko i paw sko Glostrup 😚

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jeg vil forkæle min søde datter på 2,5 + min selv hvis jeg vinder.. vi vil besøge Paw sko i Odsense hvis vi skulle være så heldige 💕😊🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Porsgaard

  Jeg vil benytte Paw Sko i Aarhus og forkæle mine børn med sandaler

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulla

  Jeg ville tage mine drenge med til Rødovre, så deres fødder kunne blive forårs/sommerklar 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Sofie Christensen

  Vil forkæle mig selv med nogle lækre sandaler eller sneakers fra PAW i Lyngby.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Det vil være PAW Sko i Lyngby 🍀 Mine to piger på 3 og 6 år skal forkæles hvis jeg vinder. For mig er gode brands og god service yderst vigtigt når jeg køber sko til mine piger og det ved jeg man får hos PAW Sko. 🍀😊🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla F

  Jeg skal så meget i paw sko i lyngby. Bruger altid alt for mange penge når jeg er der, for butikken bugner af lækre sko❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg ville bruge gavekortet i Paw sko Lyngby, da de har et super godt og stort udvalg, og samtidig ligger i Lyngby storcenter der er yndlings-shoppe stedet…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Rønnow Jensen

  Vil besøge butikken i Aalborg storcenter

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spring vibes