Sunday

Nye rutiner, mål + opskrift

img_7850


S T A T U S   P Å   M A N D A G S  K L I C H È


I forlængelse af mit #mandagskliche indlæg i sidste uge, vil jeg her følge lidt op på de ændringer jeg har lavet den sidste uge, og svare på nogle spørgsmål jeg har fået fra jer læsere. Jeg har jo taget en beslutning om at prøve at gøre noget ved min usunde livsstil. Eller usunde og usunde er jo så meget sagt – men den er i hvertfald ikke god for mig. Jeg sidder alt for meget ned, bevæger mig alt for lidt og spiser de forkerte ting. Men Rom blev ikke bygget på en dag, og ej heller bliver mine dårlige vaner skrinlagt lige så hurtigt. Men lidt har også ret har jeg denne gang sagt til mig selv, og måske derfor føles det lidt mere overskueligt. Det er lidt nemmere at overholde og holde motivationen oppe, hvis man fra start af ved, at hele planen ikke falder til jord, HVIS man nu skulle komme til at snuppe en af de forbudte ting, eller ikke fik bevæget sig som planlagt.

Sidste uge er gået overraskende godt, på trods af at Kim var ude at rejse, og jeg derfor selv har stået for alt med ungerne, og jeg derfor plejer at hygge lidt ekstra i sofaen med mine gode venner Ben & Jerry…Men denne gang formåede jeg at holde skansen, og lave lidt sundere lækkerier i stedet, og klarede mig igennem på en kold dåse Pepsi Max hver aften som er min synde ting – jaja jeg VED GODT at det ikke er sundt, men det er det jeg overlever på lige nu 😉 Og igen små skridt ik’…img_7851Jeg havde i sidste uge sat mig for 3 regler jeg skulle overholde, og de skal forsætte denne uge med en enkelt ny.

1) Ingen chokoladebar på vej hjem fra at handle. Ingen slik, ingen is, ingen kage.

2) Gå min. 10.000 skridt hver dag.

3) Have jeans på HVER dag istedet for bløde bukser.

Jeg har faktisk klaret alle 3 punkter til UG hvis jeg selv skal sige det! Jeg har fået gået helt vildt mange skridt i ugens løb (i forhold til hvad jeg plejer i hvertfald), dog ikke løbet en eneste tur. Jeg gad simpelthen ikke spænde løbeskoene i alt den sne vi har haft heroppe – jeg havde nok med at skovle den væk flere gange og besluttede mig så for at gå nogle lange ture dagligt i stedet. Mellem 15.000-19.000 skridt fik jeg gået hver dag, og det har været mega fedt! Jeg kan tydeligt mærke på kroppen at jeg har fået bevæget mig – og mit tarmsystem har også haft det bedre. I know ikke det lækreste at skrive om, men motion har virkelig en god indflydelse når man har en sart og forstoppet mave som min. Og så en masse frisk luft i kinderne oveni hatten. Win Win. img_7842Jeg har ikke spist en eneste chokoladebar og ej heller det der ligner et stykke slik! Jeg har spist nødder, tørrede blåbær og hjemmelavet Bounty – fordi jeg duer ikke til en kold tyrker. Det gør jeg bare ikke! Og da vi så havde tøseaften i fredags lavede jeg hindbær fyldt med mørk chokolade (85%), jordbær dyppet i chokolade og kokos samt friske blåbær – selvfølgelig også lidt e-numre til pigerne, men jeg holdt skansen! Og ved I hvad – jeg har nydt det! Nydt at fylde min krop med sunde snacks, og nydt at have viljen og lysten til at gøre det.

Og det sidste punkt som bestod i ud med jogginbukserne og ind med jeans, har jeg også klaret! Jeg tænkte at det var på tide at komme lidt ud af de bløde bukser – det er temmelig farligt aldrig at have noget på der strammer, og pludselig kan man ikke være i sine gamle jeans…og det er ikke fordi de er krympet i vask! Derfor var det punkt med på sidste uges to do’s og jeg gik derfor ned og købte et par jeans i en str. større end jeg plejer – det har jeg ellers ikke haft det godt med, men sådan er det. Heldigvis er de så billige, så der er råd til at købe et nyt par i et nummer mindre forhåbentlig om nogle måneder 😉 Jeg vil endnu engang slå et slag for de her jeans. I var SÅÅÅÅ mange der skrev til dem, da jeg lavede en story over dem på Instagram. I kan stadig se den lille film under mine favoritter undere højdepunkter på min profil iøvrigt.

De skønne jeans er fra Gina Tricot, modellen hedder Molly og de koster kun 249,- Jeg har en str. Medium på, og de sidder fantastisk! Jeg har gode lår, lægmuskler og numse, og de former sig ligesom efter den figur man nu har. De fås i flere farver – musthave! Og jeg har ikke haft joggingbukser på hele ugen – kun i aftes efter bad og inden sengetid! img_7858Herover et billede taget netop nu, så selvom jeg har træningssokker og træningsbluse på – er det jeansene jeg er hoppet i!

Er jeg ikke bare god? 😉

Nogle af jer har spurgt til, hvordan jeg kunne få det til at hænge sammen med at gå så lange ture med arbejde, børn, madlavning osv. Nu er jeg jo så heldig at jeg kun arbejder deltid, og har sidste uge arbejdet hjemmefra alle dage, hvilket har gjort at jeg har arbejdet det jeg manglede ind om aftenen, og så gået ture om dagen mens ungerne var i skole. Derudover afleverer jeg jo altid ungerne på cykel, og der trækker jeg så cyklen hjem og får nogle skridt i benene på den måde. Det samme gør sig gældende når jeg handler, hvor jeg trækker cyklen med varer på, og får derved mere motion. Denne uge hvor jeg skal på kontoret, og har nogle møder i byen, kommer jeg til at gå ture om aftenen i stedet – men nu er Kim også hjemme til at passe på ungerne mens de sover, så det er intet problem.

Og så er det nye punkt på min liste denne uge, at få løbet to gange for at få pulsen op – og det skulle også gerne give nogle skridt på kontoen 🙂

Et andet spørgsmål jeg har fået er, om jeg vil dele opskriften på Bounty kuglerne. Og det vil jeg da gerne. Jeg troede faktisk at jeg havde postet den herinde engang.

Bounty kugler

Det skal du bruge: (lidt på slum)

1/2 dåse kondenseret mælk

1 plade mørk chokolade (jeg elsker den 85% fra Rema 1000)

Ca. 250 kokosmel – måske lidt mere.

Sådan gør du:

Hæld den kondenserede mælk i en skål (du kan også lave hele dåsen på en gang, og så bare trille kuglerne når du har lyst. Det gør jeg ofte, så gemmer jeg bare massen i en skål med pose over)

Fyld kokosmel i så konsistensen er fast. Ikke alt for klistret, ikke alt for tør.

Form kugler af massen med en ske og sæt på bagepapir i et fad. (hvis den er for klistret, så sæt massen lidt på køl) Sæt kuglerne på køl et stykke tid.

Smelt chokolade over vandbad, og tril herefter kuglerne i chokoladen og drys med kokos.

Voila.img_7405

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday