Mandagskliché

#pinkonsdag

79794370601lisa-blazer-lyserodBlazer HER / Bukser HER


P I N K   I S   A L W A Y S   A   G O O D   I D E A


Kan vi så få noget forår – ej men altså! Uanset hvor smukt det er med sneen på jorden, solen på himlen og hvor godt den frostklare luft føles i næseborene, så vil jeg altså gerne have noget forår. Jeg magter ikke flere store støvler, tykke trøjer, huer og vanter. Ej heller snotnæser, mudrede støvler og skibukser. Nok er nok kong Vinter – vi ventede dig i december, og havde i den grad set frem til dig – men nu siger vi marts og forår, og så må du gå i vinterhi… Ik’?

Men jeg venter på at der sker, så fristes jeg af umanerligt mange fine sager for tiden. Se bare dette suit som jo passer fantastisk på denne #pinkonsdag – og så har det en ok pris endda. Tilsæt et par af de sneakers fra indlægget her fra forleden, og så er der forårsfornemmelser all over.

Og det er noget vi kan bruge – og desuden er pink altid en god idé i mine øjne. Jeg har altså et eller andet med lyserød, rosa og pink. Det går man bare aldrig fejl af, og der findes så fantastisk mange fine sager i netop de nuancer.

Forår – ja tak. Please.

Happy midweek!

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagskliché