Friday Flower Power

Snowy spring

img_7732

Magasiner HER / Kubus HER


L E T ‘ S   S T A Y  I N S I D E


Vi er nu næsten et par uger inde i marts. Forårsmåneden. Og vi har udelukkende haft vintervejr. Især den sidste uge har budt på sne og sjap i store mængder i hvertfald her hvor vi befinder os – og ærlig talt, så er jeg lidt træt af det. Jeg har hele ugen været alene da Kim har været i London, og den har stået på at rydde sne, aflevere unger i snestorm + afhentning igen, svømning, handling osv. osv. – alt imens sneen dalede om kap med min lækkersult, og sjappen indtog mine vinterstøvler. Jeg har jo intet kørekort, så alt foregår på cykel og gåben, hvilket er super fint – jeg ELSKER at cykle. Men i det her vejr så er det ikke sjovt, og vi er alle tre pænt trætte af våde vinterstøvler, overtræksbukser og sne nu…img_7600Men intet er så skidt, at det ikke er godt for noget, og det har også været en uge fyldt med vinterhygge indendøre. Spil, tæpper, bøger (drømmer om denne)og varm kakao i stride strømme – det måtte der til. Og levende lys ej at forglemme. Jeg elsker levende lys, selvom de ikke er super godt for hverken helbred eller miljø, og det er Kim meget obs på, hvorfor vi næsten aldrig har lys tændt. Men nu var han jo væk…img_7717Plaid HER / Pude HER / Lampe HER / Madras i kurv HER

Jeg har også måtte investere i en lækker lun plaid til sofaen, da vi sloges om den ene vi havde tilbage i kurven efter Anton har indtaget et af dem. Men det er ham vel ondt at have et tæppe at ligge på, nu han ikke kan være i sofaen mere. Mere om det en anden dag. Men jeg har længe luret på de skønne tæpper fra Cozy Room, og nu var Kong vinter i marts måned, en oplagt chance for at få sådan en i hus! Den er virkelig lækker og ret casual i sit udtryk, hvilket jeg faldt for. Kunne faktisk godt overveje en mere i en anden nuance… Især hvis vinteren bliver ved.

Brrrr!

Er jeg den eneste der har skruet op for hyggen indendøre, mens vi venter på foråret?

img_7734

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Friday Flower Power