Slow sunny sunday

Spring vibes

spring

1 Lædernederdel HER / 2 Ternet jakke HER / 3 Grøn nederdel HER / 4 Sød lyserød jakke HER / 5 Blomstret clutch HER / 6 Taske og hat HER / 7 Rå læderjakke HER8 Maxiskirt HER / 9 Fed trenchcoat HER / 10 Cowboynederdel HER / 11 Blomstret nederdel HER / 12 Termojakke HER / 13 Læderjakke HER

Reklame for Esprit


J A C K E T S  &   S K I R T S


Ej men se lige det vejr vi har i dag! Wau – jeg kan da ikke være den eneste der har forårsfornemmelser i hele kroppen?!

Solen skinner fra en skyfri himmel her hvor jeg sidder fra fuglene kvidrer og vinduet står åben. Forår – please sig at du kommer for alvor nu… I den anledning synes jeg at vi skulle have lidt lettere jakker og nederdele på programmet i dag! For det er begge ting der er gode her i overgangen, og som kan bruges langt ind i sommeren også. Win win. Jeg elsker når vi når hertil, hvor vinterjakken skal smides, og den lidt lettere model findes frem. Jeg er vild med den gule trenchcoat fra Esprit på collagen – er den ikke bare frisk og forårsagtig? Og en læderjakke kan man ikke komme udenom – jeg har fundet en rå af slagsen samt en mere enkel i udtrykket. Har I en favorit?

Både en trenchcoat og læderjakke er ting der går igen år efter år, hvorfor det er en sikker investering. Selvfølgelig kan tendensen skifte fra sæson til sæson men man går sjældent galt i byen med sådan en over skulderen. I år er der knald på farverne alle steder, og jeg er vild med det. Jeg tror godt jeg tør kaste mig ud i det og bevæge mig en anelse ud af min comfortzone. Ligesom der er gang i farvepaletten, ser vi i den grad mønstre i modebilledet i år. Det ses især på nederdele, og jeg har fundet et par favoritter frem på collagen herover. Den grønne er super frisk, ligesom den blomstrede skønhed er sååååå fin! Men jeg er inderst inde også en romatisk lyserød kind a girl, hvorfor jeg med det samme kastede min kærlighed på denne rosa skønhed fra Esprit. Tilsæt selv brune bare sommertæer – så er der ikke et øje tørt…

Er i også så småt begyndt at tænke på hvilken jakke i skal have på den kommende tid, når huer og vanter kan lægges på hylden?

Dejlig mandag til jer i solskinsvejret <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slow sunny sunday