Lige nu

Suk – hvem der bare skulle giftes igen!

sayoui

Annonce for Say-oui.dk


C A N   W E   D O   I T  A G A I N   P L E A S E  ?


Jeg er en total sucker for bryllupper! Virkelig – jeg elsker ALT hvad der har med kærlighedsdagen af dem alle at gøre, og måske nogle vil mene at det er lidt til den kvalme side 😉 Men hey – dengang vi blev gift, gik jeg slet ikke op i det. Som i slet ikke, så jeg føler at det er lidt lovligt at suge alt til mig nu – velvidende at jeg aldrig skal stå hvid brud igen.

Jeg ved egentlig ikke hvorfor jeg var sådan dengang, for jeg er en meget romatisk type og har altid været det. Men jeg tog ligesom bare det hele helt roligt, og vores bryllup var meget low key og casual. Brudekjolen købte jeg på udsalg, receptionen blev holdt i kirken hvor jeg arbejdede med blomster på bordene købt aftenen forinden i Menu, og jeg hentede min brudekjole i s-toget, hvorefter Kim og jeg cyklede hjem med den fra stationen med hver vores ende i hænderne. Håret satte en af vores naboer, og makeup havde jeg ikke noget af. Men det var en fantastisk dag – og jeg vil aldrig glemme den. Men det er alligevel ret utroligt, at jeg aldrig rigtig havde drømt om hvordan mit bryllup skulle være, hvordan jeg skulle se ud eller tænkt over festen og alle detaljerne. Jeg vidste bare at jeg ville giftes med Kim – mere ønskede jeg ikke.

Hvis jeg skulle giftes den dag i dag, så så tingene noget anderledes ud. Oh yes. Og gud hvor ville jeg ønske at jeg kunne gøre det hele igen – med den samme mand selvfølgelig. Jeg ved nu hvordan mit bryllup skulle være ned til den mindste detalje, og kjolen skulle være HELT anderledes. Mit eneste håb er nu, at min smukke søster skal giftes, så jeg har mulighed for at udleve lidt af mine tanker gennem hende  – og naturligvis købe en fin kjole til hendes fest 😉 For bryllupper har vi ikke været bombarderet med. Faktisk har jeg kun været til 2 af slagsen i hele mit liv! Og det er da deprimerende – især når man synes at alle andre skal til fest hver sommer? Jeg forstår ikke hvorfor jeg ikke kender flere der skal giftes – men sådan er det jo. denim-jakke_say_oui_a_couple


S A Y   O U I


Anyway, nu til det indlægget i dag skal handle om. Jeg er nemlig faldet over den fineste lille og meget personlige butik, som har de mest fantastiske brudekjoler og glimmersko, som kun kan få mit hjerte til at sukke endnu mere. Butikken hedder Say Oui og befinder sig i midtjylland imellem Viborg og Silkeborg. Jeg har af logistiske årsager ikke selv været i butikken, men er faldet totalt for Trines univers på Instagram, hvor hun viser de yndigste og meget personlige brudekjoler, og de mest vidunderlige glimmersko frem, som jeg er kommet frem til, at man SAGTENS kan erhverve sig selvom man ikke er brud. Det har jeg i hvertfald tænkt mig at gøre – de skulle eftersigende, nemlig udover at være ubeskriveligt fine, være fantastiske at danse i!  Så hvis du selv skal giftes, eller kender en der skal, så lov mig at kigge forbi dette fine univers – jeg kender flere der har været forbi Trine og de har haft en fantatisk oplevelse. Og det er så vigtig en dag når den helt rigtige kjole skal findes –  der skal man være i trygge hænder omringet af lækkerier.  jane-i-goodwin-fra-sarah-sevenaspen_1-anais-anetteskaermbillede-2018-03-01-kl-20-47-32elise_2-anais-anetteTrine Bisgaard, som står bag Say Oui, har altid drømt om at blive selvstændig, og det var en kæmpe  åbenbaring for hende at opdage, hvilket univers hun kunne formå at skabe herhjemme i Danmark, når hun oplevede i udlandet, at der fandtes brudekjoler med et helt andet udtryk end vi har været vant til herhjemme. Kjoler med stor komfort, og som udtrykker en mere personlig stil, så bruden rent faktisk ligner sig selv på sin bryllupsdag – det er noget af det vigtigste for Trine. At bruden ligner sig selv (selvfølgelig i den aller aller bedste version), og at hun har det godt og føler sig godt tilpas i sin kjole på den store dag.

Kjolerne i Trines butik er er alt fra moderne, sexet og boho chic, og kommer fra internationale designere fra bl.a. New York, Toronto, og Melbourne for bare at nævne nogle. Kjolerne er alle skræddersyet på designernes egne systuer, og lavet i virkelig lækre materialer.

Når kun det bedste er godt nok. trine-bisgaard_say_oui_a_couple

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

6 kommentarer

 • Pia

  Dit indlæg er sendt videre til min kommende svigerdatter – min søn har været så heldig at hun har sagt JA 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Et indlæg jeg 100 pct kan relatere mig til- så lige nu nyder jeg at kunne hjælpe min dejlige søster med hendes bryllup. Kunne du komme med bud på kjoler til sommerens fester, lige der er jeg virkelig på bar bund. Også meget gerne med accessories😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Hvor dejligt at høre at andre også har det på samme måde 🙂
   Jo, det kan du tro jeg vil – det vil jeg få set på den kommende uge 🙂

   God weekend!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Hej Marianne,
   Der kom i aftes et indlæg om kjoler, og vil så komme 2 mere. Et med sko, og et med accessories 🙂 Håber det kan bruges. God weekend 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amelie

  Mange tak! ♥

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lige nu