Nye rutiner, mål + opskrift

Suk – min sofa er på tilbud

le_grand_air_misty_grey_2128371-1102112-1


I N   M Y   D R E A M S


Som I ved så sukker jeg lidt efter en ny sofa. En dejlig blød en af slagsen med et eksklusivt, men samtidigt afslappet look og det har denne Le Grand Air sofa fra Decotique med sit loose-fit betræk samt løse rygpuder. Men Kim er ikke overbevist – han er til et mere stramt udtryk – gerne en sofa med træskelet og faste hynder – og det er jeg slet ikke til.

Har sukket efter denne sofa rigtig længe. Der findes en del med det udtryk på markedet, men jeg synes at lige præcis den her er super smuk og enkel – og er ret vild med det løse lidt oversize betræk. Og nu er den tilmed på tilbud i udvalgte farver. Bl.a denne Misty Grey som jeg er forelsket i, men også en klassisk hvid. Du sparer 20% på dem, hvilket er en del når man snakker sofabeløb, så har du også kastet din kærlighed efter denne skønhed af en sofa, så er det nu du skal slå til!skaermbillede-2018-03-13-kl-09-24-52Der findes også et fint Loveseat, som også gerne måtte flytte ind herhjemme – hvor cute er det lige? Se biledet herover.

Du finder det gode tilbud lige her hvis du er fristet

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

 • Camilla

  Hold nu op en lækker sofa…. Jeg ønsker mig også en ny, men min bedre halvdel er ikke af samme overbevisning. Helt lige som hjemme hos fig😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Ja ik’! Den er sååååå fin! De mænd altså…

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye rutiner, mål + opskrift