Musthave books

Sunday

img_7813

Cool tee HER


B Y E  B Y E  W E E K E N D


Det var den weekend. Endnu engang blev det søndag aften alt for hurtigt, og hverdagen banker atter på igen i morgen. Men det har været en dejlig weekend. Harald har været i Sønderjylland med mine forældre hele weekenden, og kom hjem i dag sammen med sodavand, guf og påskegaver i stor stil – med smilet op til op over begge ører. Så dejlig en weekend det har været for ham – jeg er SÅ taknemmelig for at mine forældre gav ham den mulighed. Og han har været helt offline – uden mobil, iPad og computer – helt ligesom sloganet på hans cool t-shirt siger. Det er sundt engang i mellem! Og så må det da være for lækkert at holde lidt fri fra sin lillesøster og forældre for en weekend og blive forkælet til den store guldmedalje 😉

Gro og jeg havde jo som I ved tøseaften i fredags, og det var SÅ hyggeligt! pigerne nød at være sammen hele dagen, og jeg nød at se dem hygge sig. Så vildt pludselig at have så store børn, så sådan noget kan lade sig gøre. Mega hyggeligt! Ellers har vi ikke lavet en dyt hele weekenden andet end blot at hygge os og slappe af, og gøre lidt rent. Det skal jo gøres – mangler dog den store forårsrengøring. Gider bare ligesom ikke…

Nu kalder sofaen og Frasier og så lidt shopping tror jeg. Bare en smule. Boozt har nemlig en lækker kampagne hvor du til kvinder sparer 20 % på sko og kjoler og til børn 20% på sko og bluser.

Måske lidt forårssko skal i hus?

Rigtig god søndag aften til dig <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Musthave books